Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2023 10:52 - В К П потвърди "ГРАНДЕ ЛЪЖИТЕ" на кмета Дарин Димитров & ГЕРБ за тенис - кортовете ! ! ! Повторно , при това - Конграчулейшън , наистина
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 611 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 27.06.2023 10:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
         На 15. 01. 2023 год.  на откритата  среща в Търговище с вече освободеният от   партийните  квоти във  ВСС - същите хора !  , които пък  го избраха  преди години за Главен Прокурор -  г-н  Иван  Гешев , аз му зададох няколко въпроса , като единият от тях беше за прибирането на "Политическият чадър" , които Очевадно е разтворила Прокуратурата по  нивата си  над всички откровени Далавери и Схеми в града  ни . . . 

       Разбира се , самият формат на срещата беше странен - домакин ,  и нейн гид ! дори ,  бе кмета Д. Димитров -  срещу когото и тогава вървяха няколко проверки по мои Сигнали за негови безобразни действия до този момент , като за мен визитата на Гешев тогава  освен като един опит за нелеп негов  Пи ар , буквално за мен имаше успокоителен характер по отношение към Д. Димитров  . 


       Помним добре , как преди време пък една друга -  не особено блестяща май с някакви качества жена май от Враца - Раева , издигната от Господаря на ГЕРБ в управлението му  , си беше позволила да заплашва опоненти , че : " Ще ги даде на "нашите" Прокурори ! " . . .   Красота , а ?  


       Това е тъжната реалност за Прокуратурата ни в момента , на фона на оставеният да избяга в Дубай Петьо ЕВРОТО , скандалните разкрития за Абсолютно платените Схеми и Далавери в тази Система - включващи и настоящият  и. д. Глав Прокурор Боби Сарафов ,  водеща  до оценката на хората за нея като : П Р И К Р И В А Т У Р А  , и нищо повече !  


      При това състояние на тази отдавна  превзета и подчинена  институция , е повече от логично , наистина , Върховна Касационна Прокуратура с Постановление от 30. 05. 2023 г на прокурор Тихомир Стоев , да остави без уважение моята Жалба срещу Бруталната Лъжа на Дарин Димитров около изграждането на новите Тенис кортове срещу бившата ни казарма . 

      Да потвърди "свободните съчинения по картинки"  -  за мен , под формата  на постановления на АП - Варна , както и на ОП - Търговище , където съм Абониран от много  години само и единствено за Отказ да се образува каквото и да е Досъдебно производство - разбира се , без Законова възможност до сега ! да им обжалвам тези тяхни нелепи  съчинения в Съда , разбира се . . . 


     Стана ясно на всички ни от самите  признания на  Гешев  : " КОГАТО КОРУПЦИЯТА Е ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА , НЯМА КАК ТЯ  ДА БЪДЕ ПРЕБОРЕНА ! "  , но пък на фона на предстоящите Местни избори /  по всяка вероятност ще бъдат насрочени за 29. 10. 2023 год.  /  , аз съм повече от Мотивиран да бъде разрушено това ПРОВАЛЕНО управление НА ЛЪЖАТА ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ  вече Осма година  на " ОФ кмета 2 &  1  & управата "  ни в града и Общината , разбира се ! 


     И така , въпреки Уникалните измислици & премислици  +  Гранде Лъжи на Дарин Димитров е ясно на Всички жители на Търговище , че  тенис кортове на терена срещу бившата казарма на колодрума НИКОГА НЕ Е ИМАЛО , за да бъдат те ТЕКУЩО РЕМОНТИРАНИ ,  за едни над  :  +  2 7 0    0 0 0  лева ОБЩИНСКИ  СРЕДСТВА !!!  

    Изградено беше Чисто Ново Спортно Съоръжение , включващо 4  тенис корта , по възможно НАЙ - СКЪПИЯТ и НЕКАЧЕСТВЕН НАЧИН от ОБЩИНСКО  ПРЕДПРИЯТИЕ " БКС - Търговище " ,   като 6  други фирми допълнително се "включиха" в изграждането , и получиха общо едни   :  +  1 9 8   5 2 4  лева , за тяхнотото си  участие  в това  изграждане    . . . 


    От самото Начало Дарин Димитров - които е гинеколог по образование , и няма Представа от строителство на тенис кортове ! , Игнорира напълно Главният Архитект на Общината тогава в лицето на арх. Дарина Димитрова ,  Наложи ЛЪЖАТА за извършване на РЕМОНТ НА СЪЩЕСТВУВАЩ ТЕНИС - КОРТ !!! -  които Безспорно се превърна в най - скъпият в Европейският Съюз на 1 кв. м. от терена му  , разбира се !  


     За почти 5 ! / Пет / години и цялата си " Мощ "  Компетентните  органи - включително и ДАНС , чиито Двама Агенти доидоха на место в началото на 2022 год.   да се запознаят с цялата Схема ! , не ПОЖЕЛАХА да разобличат Плитко Скроената ЛЪЖА  на кмета  Дарин Димитров - очевадно Чадъра не е спрял да бъде разпънат над подобни Лица -  като  Доган от Сараите , например , които е  особено ценен  за националната  сигурност на Държавата ни едва ли не   , даже !?!   

     Пълен Смях на Макс . . . 


    Кортовете продължават да Функционират " на магия "  като Спортно съоръжение /  наскоро единият КОРТ ПРЕТЪРПЯ ОСНОВЕН РЕМОНТ ,  след само една година и половина негова  експлоатация ! / , без да имат Един Документ като АКТ 16 , както и Разрешение за ползване !  


    Това Тенис съоръжение НЕ Е ЛИЦЕНЗИРАНО от Българската федерация по тенис на корт поради тази причина , на тази база се организират и турнири за деца - да се молят много силно някои Лица  да не се случи някои "Сакатлък" , както  и по - сериозно нараняване по време на игра  , че тогава вече спасение за Лъжите им няма как да има . . .  


     Със сигурност ще има един много силно Критичен  " Преглед " на Всички Актуални Схеми и Лъжи на Дарин Димитров за двата му управленски мандата от новата управа на града и Общината след новите Местни избори на 29. 10. 2023 година , и ако той си мисли , че Проверката ще бъде на принципа :  " Които Крал - крал , останалото си го знаете ! " , ще се окаже , че просто НЕ Е ПОЗНАЛ !!!   



      КУРАЖ    И   СВЕТЛИНА   !    

    

     

       


Тагове:   ЦСКА,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1349814
Постинги: 775
Коментари: 98
Гласове: 623
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930