Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2023 14:17 - " Н А М А Г Н Е Т И З И Р А Н Е ! " , епизод пореден . . . .
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 657 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
         Че "Големият Брат"  няма да остави страната ни да продължава да се дави в  това  Огромно блато на повсеместната ни Политико - икономическа Корупционна среда до шия -  наложена по много ясният модел на путинова Русия , особено след 2000 - та  година , за мен лично  бе повече от ясно ! 

 
         Че ще се " хване сопата " , и започне да се разчистват Авгиевите обори , беше въпрос само на време - еми това време си дойде , за ужас на цялата ни Корупмирана пасмина , окупирала и превзела  от много години всички институции -  " Независими " ! на ужким  , в Държавата ни  . . . 

          Някои преди няколко години много точно беше  определил  като ШАЙКА една ПП  , също така , но нейсе - важното е  да сме живи и здрави   . . .  


          Шамарът е много тежък и звучен , за мен е на принципа , че сега се удари самара , но следващият път вече ще се удари и самото магаре , разбира се .  


          Съдейки по имената на хора като Румен Овчаров и Владислав Горанов - като  представител на Плевенската  ( а  и на ДПС !  )  икономическа мисъл , следващите имена като нищо ще бъдат и на самият господар на шайката ГЕРБ -  Борисов , и неговият главен  прокурор Иван  Гешев -  помним и един друг преди него , наричан пък  своиски дори :  "Братиньо" . . . 


          За мен илюзии никакви за светло бъдеще  не трябва да си прави ББ - ясно е , че след като ударно за 12 месеца прокопа страната за Руски / Турски поток на Путин , като по този начин бяха заобиколени газовите трасета през Украйна , и създаде възможността на Русия да  бъде атакувана Украйна , за Западният свят и неговият флагман САЩ той е просто приключен завинаги !!!  


         Всички помним как скоропостижно , на самата си финална права  приключи Северен поток 2 , така че за мен "твърдият курс" на Големият брат е в действие . . .  


       Да приземя сега нещата на местен терен - на всички ни е известно , че дълги години Румен Овчаров ( известeн  от оперативни разработки като Р. Овч. , и Дългият инкасатор )  , бе политико - икономическият стожер на БСП / к / в Региона ни . 


      Помним  също така чудесно как той присъстваше  неизменно на всички официални откривания на  различни придобивки по принцип за Търговище в онези години  , като местната ни телевизия ,  Хосписа май  , и т. н.  друти подобни . 


      Наложеният местен политически корупционен модел по времето на мандатите на Мирев като кмет  между БСП и ДПС , просто беше продължен като система в края на 2015 година от Дарин Димитров и ГЕРБ , които продължава вече осма година , и ще бъде така в последните седем - осем месеца на гинеколога ни  - кмет  " 2 & 1  "  . . .  


     Абсолютно очаквано за мен почнаха да изтичат информациите , че и пак  Мирев участва в подготовката на новата формула , с която да бъдат за пореден път излъгани местните избиратели , а именно - Дарин Димитров да бъде този път като  Независим , а не на ГЕРБ  кандидат -  кмет ,  за евентуален негов трети пореден мандат !  

     Луда работа е тази тяхната отвсякъде и за мен - той така или иначе си е техен кмет от  типа :  " Отечествен Фронт " местно управление между ГЕРБ + ДПС + БСП & АБВ , и принципа му " Всички във властта " , но този вариант звучи наистина откачено вече . . . 


     За мен ще бъде Абсолютно Резонно Дарин Димитров да обяви публично своето намерение дали ще участва в  Местните избори след осем месеца като кандидат - кмет  на ПП ГЕРБ , или ще чака господарят на тази организация да го обяви !  


     Предстоят много интересни времена , на фона на неговите тежки управленски провали , решаващият фактор за политическото му бъдеще се казва ПРОКУРАТУРА - в случаят вече Окръжна . . . 

     Ако тя заработи реално по активните и в този момент разследвания за достатъчно тежките му Провали -  след евентуалното  вдигане на т. н. " политически  чадър "  , последната работа на  Дарин Димитров ще бъде дори мисълта за подобен вариант . 


     Времето така или иначе е бременно с интересни събития - които има за какво да мисли , да трепери ,  и да се притеснява за подобни схеми или далавери , които  е извършил като длъжностно лице на власт , да се оправя !  


     " Като ядохте кюфтетата , не ривахте ! " , е уместно да напомня един станал култов лаф по времето на Александър Томов в активната политика , си мисля аз сега  . . .  




       КУРАЖ  И  СВЕТЛИНА  !   

       

         

           

           


Тагове:   ЦСКА,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1345061
Постинги: 775
Коментари: 98
Гласове: 623
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930