Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2009 09:49 - 100 дни , 20 години и ... още нещо !
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 683 Коментари: 0 Гласове:
0



               Ето , че ден след  ден правителството навъртя първият стотак .  Енергично , решително и безкомпромисно бат Бойко запретна ръкави и с летящ старт и едно много високо темпо се зае да спре свободното падане .  Извадиха се на бял свят , и може би за първи път в новата ни историята грандиозните игри и далавери , както и публикуването на стенограмите от заседанията на МС .  Всички претенции на Тройная К. отидоха по дяволите  - какъв морал , професионализъм и т.н. , Истината лъсна наяве и им показа грозните и озъбени физиономии на едни най-обикновени крадци и лапачи , нещо в което нормалните и непредубедени хора у нас са знаели винаги .  А че сега вече и всички останали ги и видяха - от това по-хубаво няма , нека пак някога ги и подкрепят .
   Разбира се , че всичко не може да бъде цветя и рози , аз също съм достатъчно критичен , но е безспорна другата атмосфера , другият въздух , които се диша вече .  Просто онази предишна соц-ориенталщина , придружена с царствени елементи беше нетърпима , направо не се понасяше .  А като сравнение - опулената физиономия на мама Масларова - ама що така , бе другари , изненадана съм , кво ще правим сега , тъй хубаво си живеехме и дърпахме милионите , а пък то сега каква стана ...   Красота и класика в жанра , както се казва , на всеки му според заслугите , може би е дошло времето тези максими вече да значат нещо и у нас , нали !   А тези дни се пробва да се озъби  и бай Касим Дал / а какво ли и той е взел ! / , цитирам :  ДПС след време ще управлява самостоятелно , както и : България не почвала и не свършвала с Герб и Борисов .   Тази формация , ДПС ООД , замислена още от ЦК на БКП преди повече от 20 години явно се взе много на сериозно , използвайки уникалните грешки и слабости на много други набедени политици без необходимите качества и разбиране на нещата .  Но , както се казва , за всяко прасе идва и Коледа , така че ще поживеем , ще видим , но определено ще търсят те миналото и ролята си на комисионер и посредник номер 1 .
  А кой сега е номер 1 - ЦСКА , разбира се . Не мога да не изразя пълната си подкрепа към Любо Пенев и професионализма , които иска да наложи .  Това е европейският подход , това е лекарството и гаранцията за успеха .      И все пак - 20 години след сриването на Експеримента не мога да не бъда оптимист , че и на нашата улица ще изгрее слънцето , просто наистина ще станем нормална държава и добро място за живеене - за нас и за тези след нас .  Бог да пази България !



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1342290
Постинги: 775
Коментари: 98
Гласове: 623
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930