Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2021 18:18 - Крис Норман и неговата група. Крис Норман: "хората ми хора вече не са преследвани за хитове
Автор: patriciq1111 Категория: Забавление   
Прочетен: 2331 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Крис Норман и неговата група. Крис Норман: "хората ми хора вече не са преследвани за хитове   Съхранение   09.11.2019

Певицата Крис Норман стана известна през 70-те години, като е член на музикалния екип на Smokie. След десетгодишна кариера вокалистът започна да действа като соло изпълнител. И до днес песента "Какво мога да направя", "да живея в съседство към Алис", "Аз" ще се срещнем в Midnig "и" Stumblin"in ", записани от дует C, са популярни както в голямата аудитория и младостта.

Детство и младежта

Кристофър Уорд Норман е роден на 25 октомври 1950 г. в окръга Северна Йоркшир (Англия). Вокалист е роден в художествено семейство, така че не е изненадващо, че по-късно музиката е станала въпрос на живота му. Известно е, че дядото и баба на художника по време на Първата световна война обикаляха с концерти в Англия.

Дъщеря им Патриша (майка Крис) пееха и танцуваха в провинциалните театри. От своя страна Пърси Норман (баща на изпълнителя) се изпълнява като част от танцовата и комедийна група "Четирите шегаджия", която пътувал през 30-40 години.

Родителите на Крис, без съмнение, се разглобяват в шоума и не знаят за трудностите, които ще се сблъска с горещата им любима. Те не настояваха за грижата на сина, но когато стана ясно, че музиката е единственото нещо, което братята, мама и татко на автора на песента "Цигарска кралица" започнаха да помагат на детето в начинанията си.

image
image Крис Норман в детството и родителите му

По-късно Норман в разговор с представители на медиите признава, че най-вече дължи популярността си. Когато вокалистът се обърна на 7 години, татко му даде първата китара. В този период в сърцата и умовете на подрастващите, рок и рол звучеше, а Крис просто като много, беше страстен за тази посока.

По това време идолите му бяха, малкият Ричард и Лонни Духан. Тогава родителите на Крис бяха много колело в страната, в резултат на юношеството, изпълнителят промени девет различни училища и живееше в различни места на Англия, като например Redcar, Luton и Nottingham.


image

През 1962 г. Норманското семейство се върна в Брадфорд, родния град на майка си. Там, след 12 години, Крис започна да учи в римокатолическо училище за момчета. Тук той срещна бъдещите си колеги в групата "Smokie" - Тери Атли и Алън Силсън.

По време на запознаването им с нови идоли на Теамангери бяха групи, репертоарът се основаваше на малко музика - "Бийтълс", "подвижни камъни", както и на фолк певец. Крис и Алън бяха прекарали цялото си свободно време заедно, изучават нови песни на китарите. Впоследствие Тери се присъедини към тях, а след това на приятеля, който играе барабаните - Рон Кели, след като другар и организира първата им група.


image

През 1965 г. Норман, който никога не осветява знанието по математически или хуманитарни науки, напуснали училище. Мечтата на завладяването на музикалната олимп стана неговата идея. Бащата на вокалиста разбра и споделяше предпочитанията на Сина, но все пак настояваше наследникът първоначално да е професия.

Известно е, че художникът в годините на младостта си преминава в добра защита на различни класове: той е бил търговски агент, който служи на склад от стоки, работници в областта на изкуството и дори товарач. Вярно е, че всички тези професии не са в душата му - цялото му свободно време, Кристофър все още похарчи за музика.

Музика

Когато приятелите на вокалиста са завършили училище, те са започнали да се представят в Йоркшир и други места във Великобритания. Те играят работещи клубове и кръчми, приходите с трудни покрития разходи, но вдъхновените момчета не са били необходими милиони. Първоначално групата се нарича "йената", след това "дългата страна надолу" (очевидно с нотка на LSD), "сфинкс" и "есенция".


image

"Smokie" те се споменават само през 1974 година. Според музикантите това име е избрано от тях заради дрезгав, сякаш удари гласът на техния вокалист. На сцената момчетата често се изпълняват в снежнобяли ризи с къдрици или елегантни костюми.

Групата направи първите си демо записи през 1968 г. и въпреки че те бяха приети от обществеността без много наслада, "Smokie" продължи да работи усилено върху качеството на производителността и текстовете. Популярността на екипа, придобит след участие в многобройни Радошу.

Песните "Smomie" бързо станаха популярни не само в родната Англия, но и в САЩ и Европа. По онова време всяка десета група състав придоби статут на международен хит, а изпълнителната обиколка е била успешно преминаваща в цяла Европа и Австралия. Заслужава да се отбележи, че най-творчеството на момчетата от "димя" се влюби в учениците на Германия, в които техните песни редовно се въртят на всички популярни радиостанции.


image

Групата достигна своята популярност през 1978 г., когато техният известен диск "Лунният албум" излезе, през същата година Крис Норман се опитваше в солова реч, пеейки дует със Сузи Кватро.

От 1975 г. в продължение на седем години "Smokie" записа цели девет албума и двадесет и четири хит сингли. След това групата отдели време и сега музикантите понякога се събират заедно, за да угодит на феновете си.

Техният вокалист, който отдавна е мечтал за солови изпълнения през 1986 г., той записа собствената си хит "полунощна дама" (клип е премахнат на пистата), чийто производител е основателят на съвременното токинг. Единична, която получи много ентусиазирани прегледи от слушатели и критици, стана отправна точка в кариерата на Норман.

След освобождаването му художникът вече не е бил изброен като част от дим. Днес соловата кариера на Крис се изчислява от две десетки албуми и той няма да отиде на мир, произвеждайки свежи плочи на всеки две години.

Личен живот

Феновете на таланта на Норман знаят, че нито той, нито "димя" би постигнал такъв успех, ако не беше за жена на Крис, която през целия съпруг на творчески кариера беше неговата муза. С Линда Макензи музикантът се срещна по това време, когато групата на пуши само направи първите стъпки към славата. Вокалистът на пръв поглед се влюби в това скромно русо момиче и скоро започнаха да се срещат.

Интересен е фактът, че въпреки бурния рок и ролевия живот и постоянното пътуване към обиколката, Крис и Линда станаха хармонична двойка и връзката им вече е силна преди четиридесет години. Първоначално момичето работи като стилист на музиканти и много пътувания с тях на обиколка и концерти.

Но както се оказа, такъв бездомен живот не беше за нея и тя се върна в родния град на Алгин, в който той урежда секретаря на местната компания. Въпреки факта, че любителите не могат често да бъдат заедно, връзката им не е напълно ранена.


image

Крис нарече хора, дори е в обиколка, а тя, от своя страна, празнува всеки ден в календарните дни преди завръщането на Крис от следващото турне на турнето. Сватбата на Крис и Линда се състояха през 1970 година. Линда Норман е постоянна съпруга на известния музикант, който му дава пет деца: Брайън, Павел, Майкъл, Стивън и Сюзън Джейн.

През последните 23 години съпрузите заедно с децата живеят на остров Мейн. Двойката има и четирима внука - Даниил, Джак, Том и Бен. Даниел живее със своите баби и дядовци на остров Човешки и Джак, Том и Бен - в Англия. Известно е, че видният вокалист има и най-голямата дъщеря на Шарън, от момичето, с когото художникът се срещна да проучи Маккени.

Крис Норман сега

През септември 2017 г. беше освободен нов албум на Крис ", който не чука скалата" бе публикуван, публикуван на етикета на соло звукозаписите. Дискът включва 14 състави. Една песен ("Възкресение") е написана от нормална в съавторството с неговия китарист Джеф Карлайн, авторът на останалите 13 е сам Крис. В албумите участваха и музиканти на Норманската група - Джеф Карлайн (китара), Dorino Goldbranner (барабани), Мишел Плам (обратно вокали) и бившия вокалист на Ели Люх.

Феновете ще узнаят факта, че те присъстват в работата като скални композиции и балади, които, по един или друг начин, изразяват духа на рок-н-роля. Сега известният художник пътува из градовете с концертна програма, в списъка с песни, на които присъстват и стари сингли и песни от нова плоча. Известно е, че в рамките на турнето, рисувана до 2018 г., певицата, през октомври 2017 г., ще изпълнява в Санкт Петербург и Москва.


image

Въпреки работния график, вокалистът не забравя за феновете. В

Крис Норман - соло художник, известен с целия свят, бивш участник на легендарния "пуши". Неговите милиони се възхищават, феновете чакат своите домашни любимци на всички континенти и многобройни награди потвърждават огромния талант на певицата.

Личният живот на Крис Норман също заслужава внимание и постоянство в отношенията - възхищение и имитация. Повече за съпругата на Крис Норман Линде Макензи, техните деца, както и връзките на Крис и Сузи, ще ви кажем в тази статия.

Жена на Крис Норман

Крис Норман се срещна с бъдещата си съпруга Линда Макензи на седемнадесет години, когато групата "Smokie" току-що започна творческия път на сцената. Тази точка на повратнието се наблюдава през 1967 г. по време на групата групи в Шотландия.

image

Скромната блондинка говореше бъдещето на известния певец и той предложи да я посрещне. След три години по-късно двойката изигра сватба, този ден Крис нарича най-щастлив в живота си, дори след петдесетте години.

image

Двойката беше толкова неразделна, че Линда дори е получила стилист в екипа на групата, за да бъде заедно с любимо турне.

image

Първоначално финансовото състояние в младата семейство остана много да бъде желано, и дори отидоха да обядват на роднини, за които Крис повече, отколкото веднъж, споменат в интервю.

image

Линда беше истинска муза на певицата и никога не го помолила да напусне нестабилна работа на художника. Може би, като се стори по различен начин, светът никога нямаше да чуе знака на ударите на дим в обичайното прилагане.

image

Съпругата на Крис Норман винаги е подкрепяла, подкрепа и вдъхновение на известния китарист и солист. През последните 23 години съпрузите живеят на главния остров с децата си. Дизайнът на къщата им разработи самия Крис.

image

Семейното гнездо включва пет спални, няколко бани, кухня, трапезария и трапезария, личен офис на певица и записано студио. Съпрузите са особено горди с голямата си градина, която има нещо, което да се възхищава и през зимата, а през лятото. В момента само едно от децата на Крис Норман и Линда живее с тях, а останалите се преместват в собствените си апартаменти.

Деца на музиканта

Отделна тема за разговор за личния живот на Крис Норман е неговите деца, защото той ги разполага с шест: 4 сина и две дъщери.

image

Пет деца му дадоха Линда Норман. Първото дете на двойката се наричаше саламура, трагично починал в автомобилна катастрофа през 2001 година. През 1972 г. съпругата на Крис Норман го е родила с друг син, когото е наречен подът, Майкъл е роден през 1984 г. и след две години Стивън. През април 1991 г. се появи единствената им дъщеря Сюзън.

image

Шестото дете на Крис Норман е дъщеря на име Шерон. Името на майката на майката в пресата не се споменава, само известно е, че той я срещнал преди да проучи жена си. Дълго време майката на първото дете на Крис му забрани да види дъщеря си и стана възможно само след 1990 година.

image

Децата на Крис Норман вече са успели да му дадат четирима внука (Даниил, Джак, Том и Бен), за които дядото несъмнено е признат орган.

Susie Quatro - известният певец, първоначално от Америка. Музикан, продуцент и композитор, тя е известна на всички ценители на висококачествена рок музика.

image

След напускане на пуша група, кристалът беше необходим от хит, който ще му помогне да се декларира като силен соло художник. Успешният избор на дует беше записан със Сузи. Лиричен хит, наречен "Stumblin`ln" Крис Норман и Сузи Кватро издуха графиките Първа Великобритания и Америка, а след това и целият свят.

image

Красив състав, майсторно изхвърлен Nikki Nikki (той работи и върху известната песен на Крис "Midnight Lady") увеличи популярността на двамата артисти.

 

Както често се случва, след пускането на такава чувствена работа много фенове се приписват на Крис до Норман и Сузи Кватро Римъл, но и двата музиканта остават само тези слухове.

image

Сега животът на Крис Норман

Крис Норман активно продължава да се занимава със солово творчество. Той записва нови песни и отива на турне в световен мащаб.

image

През септември 2017 г. бе освободен новият албум на художника "Не чукал скалата", който беше одобрен от критиците. В своя албум Крис записва не само композиции в стила на класически рок, но и лирични балади, които така са толкова много фенове.

image

Крис активно води профил на страницата си във Facebook, където редовно приятелите с снимки от концентрации. Също така певицата има свой собствен уебсайт, където всеки може да се запознае със съответните новини от творческия живот на художника, за да види графика на турнето.

image

В допълнение, на сайта, има възможност да поканят Крис до събитието си за изпълнение на близки от всички хитове, но цените за такива услуги в публичния достъп не са оповестени.

Историята на димната група започна през 1967 г. в малкия английски град Брадфорд, където две неразделни приятели в една от училищата - Кристофър Уорд Норман и Алън Силсън, които, с всички средства, стават рок звезди. Момчетата не са имали специално музикално образование и първоначално концертната им дейност е била ограничена ... Прочетете всичко

Историята на димната група започна през 1967 г. в малкия английски град Брадфорд, където две неразделни приятели в една от училищата - Кристофър Уорд Норман и Алън Силсън, които, с всички средства, стават рок звезди. Момчетата не са имали специално музикално образование, а на първо място концертната им дейност е била ограничена до изпълнения в училищните партии и в евтините кръчми, а репертоарът е 80% от хитовете "Бийтълс" и други царе на скалната сцена. Въпреки това, с течение на времето техните песни се появяват в репертоара, а през 1968 г., като променят името на групата към "доброта" ("доброта").

През 1973 г., в малкото кафене в Лондон, момчетата се запознаха с известните производители и композитори на Ники Чинне и Майкъл Чапман (двама Хи), които предложиха "неблагоприятното" име "доброта", за да замени лаконичното и уиски "Smokie". "Промяна на диска", написан с оглед на сценичните особености на "пуши", влязоха в хит парадите, а песента "не играйте рокендрола си към мен" оглавиха графиките в много европейски страни (особено в Германия, където групата незабавно придобива статут на култа). Бързото катерене "Smokie" започна на върха на музикалния олимп.

Следващата табела допълнително засили позицията на групата в Европа и позволи на Smokie да пробие музикалния пазар на САЩ. Хит парадите се ръководят от следващите глупави логери - "диви диви ангели" и легендарната "wat мога да направя". Музикантите обичат много, експериментирайки със звуково и живописно шоу, но зависимостта от изискванията на рекордната компания все повече потискат музиканти, практически лишени (поради твърдите условия на договора) правото на самоизразяване.

Конфликтът се приготвя между производителите и музикантите, а след албума албум (1978), Норман и компанията нарушават отношенията с "две Че" и произвеждат самите си плочи. Въпреки това, сега постоянният лидер на Крис Норман, чието конкретно гласуване е визитка на групата, все по-често говори за неговата грижа, за да направи солова кариера. Концертите "Smokie" преминават с ахайдж и все пак след голям концерт в Франкфурт на Майн през 1986 г., когато изглежда, групата беше в зенита на славата, Крис Норман обявява грижата си.

Успехът на самостоятелните произведения на Норман започна с песента Stumblin в, изпълнена със Сюзи Кватро. След това имаше съвместна полунощна дама с дит. Тя продължава шест седмици на номер 1 в немския национален хит парад. И е позволено да се болят в американските графики.

Към днешна дата Крис Норман остава една от най-популярните фигури в световната скала: ежегодно дава повече от сто концерта. Въпреки феноменалната кариера, въпросът "вашият най-щастлив ден в живота" Крис отговаря: "Когато се ожених за Линде". Линда Норман е постоянната съпруга на известния музикант - представи го с пет деца, благодарение на които Крис влиза в най-големите най-големи музиканти в света.

Певицата Крис Норман стана известна през 70-те години, като е член на музикалния екип на Smokie. След десетгодишна кариера вокалистът започна да действа като соло изпълнител. И до днес, песента "Какво мога да направя", "да живея в съседство към Алис", "Аз ще се срещнем в средата на средата" и "Stumblin"in" са популярни както с аудитория на дилъра и млади хора.

Кристофър Уорд Норман е роден на 25 октомври 1950 г. в окръга Северна Йоркшир (Англия). Вокалист е роден в художествено семейство, така че не е изненадващо, че по-късно музиката е станала въпрос на живота му. Известно е, че дядото и баба на художника по време на Първата световна война обикаляха с концерти в Англия.

Дъщеря им Патриша (майка Крис) пееха и танцуваха в провинциалните театри. От своя страна Пърси Норман (баща на изпълнителя) се изпълнява като част от танцовата и комедийна група "Четирите шегаджия", която пътувал през 30-40 години.

Родителите на Крис, без съмнение, се разглобяват в шоума и не знаят за трудностите, които ще се сблъска с горещата им любима. Те не настояваха за грижата на сина, но когато стана ясно, че музиката е единственото нещо, което братята, мама и татко на автора на песента "Цигарска кралица" започнаха да помагат на детето в начинанията си.

Крис Норман в детството и родителите му

По-късно Норман в разговор с представители на медиите признава, че най-вече дължи популярността си. Когато вокалистът се обърна на 7 години, татко му даде първата китара. В този период в сърцата и умовете на подрастващите, рок и рол звучеше, а Крис просто като много, беше страстен за тази посока.

По това време неговите идоли бяха Елвис Пресли, Малката Ричард и Лонни Духан. Тогава родителите на Крис бяха много колело в страната, в резултат на юношеството, изпълнителят промени девет различни училища и живееше в различни места на Англия, като например Redcar, Luton и Nottingham.

През 1962 г. Норманското семейство се върна в Брадфорд, родния град на майка си. Там, след 12 години, Крис започна да учи в римокатолическо училище за момчета. Тук той срещна бъдещите си колеги в групата "Smokie" - Тери Атли и Алън Силсън.

image

По време на запознаването им с нови идоли на Tinagers бяха групи, чийто репертоар се основаваше на малко музика - "Beatles", "Rolling Stones", както и народен певец Боб Дилън. Крис и Алън бяха прекарали цялото си свободно време заедно, изучават нови песни на китарите. Впоследствие Тери се присъедини към тях, а след това на приятеля, който играе барабаните - Рон Кели, след като другар и организира първата им група.

През 1965 г. Норман, който никога не осветява знанието по математически или хуманитарни науки, напуснали училище. Мечтата на завладяването на музикалната олимп стана неговата идея. Бащата на вокалиста разбра и споделяше предпочитанията на Сина, но все пак настояваше наследникът първоначално да е професия.

imageimage

Известно е, че художникът в годините на младостта си преминава в добра защита на различни класове: той е бил търговски агент, който служи на склад от стоки, работници в областта на изкуството и дори товарач. Вярно е, че всички тези професии не са в душата му - цялото му свободно време, Кристофър все още похарчи за музика.

 

Музика

Когато приятелите на вокалиста са завършили училище, те са започнали да се представят в Йоркшир и други места във Великобритания. Те играят работещи клубове и кръчми, приходите с трудни покрития разходи, но вдъхновените момчета не са били необходими милиони. Първоначално групата се нарича "йената", след това "дългата страна надолу" (очевидно с нотка на LSD), "сфинкс" и "есенция".

 

"Smokie" те се споменават само през 1974 година. Според музикантите това име е избрано от тях заради дрезгав, сякаш удари гласът на техния вокалист. На сцената момчетата често се изпълняват в снежнобяли ризи с къдрици или елегантни костюми.

image

Групата направи първите си демо записи през 1968 г. и въпреки че те бяха приети от обществеността без много наслада, "Smokie" продължи да работи усилено върху качеството на производителността и текстовете. Популярността на екипа, придобит след участие в многобройни Радошу.

Песните "Smomie" бързо станаха популярни не само в родната Англия, но и в САЩ и Европа. По онова време всяка десета група състав придоби статут на международен хит, а изпълнителната обиколка е била успешно преминаваща в цяла Европа и Австралия. Заслужава да се отбележи, че най-творчеството на момчетата от "димя" се влюби в учениците на Германия, в които техните песни редовно се въртят на всички популярни радиостанции.

 

Групата достигна своята популярност през 1978 г., когато техният известен диск "Лунният албум" излезе, през същата година Крис Норман се опитваше в солова реч, пеейки дует със Сузи Кватро.

От 1975 г. в продължение на седем години "Smokie" записа цели девет албума и двадесет и четири хит сингли. След това групата отдели време и сега музикантите понякога се събират заедно, за да угодит на феновете си.

Техният вокалист, който отдавна мечтаеше за солови речи, през 1986 г. записваше собствения си хит "полунощна дама" (клип е премахнат на пистата), чийто производител е основателят на съвременния ток. Единична, която получи много ентусиазирани прегледи от слушатели и критици, стана отправна точка в кариерата на Норман.

 

След освобождаването му художникът вече не е бил изброен като част от дим. Днес соловата кариера на Крис се изчислява от две десетки албуми и той няма да отиде на мир, произвеждайки свежи плочи на всеки две години.

 

 

 

 

Личен живот

Феновете на таланта на Норман знаят, че нито той, нито "димя" би постигнал такъв успех, ако не беше за жена на Крис, която през целия съпруг на творчески кариера беше неговата муза. С Линда Макензи музикантът се срещна по това време, когато групата на пуши само направи първите стъпки към славата. Вокалистът на пръв поглед се влюби в това скромно русо момиче и скоро започнаха да се срещат.

Интересен е фактът, че въпреки бурния рок и ролевия живот и постоянното пътуване към обиколката, Крис и Линда станаха хармонична двойка и връзката им вече е силна преди четиридесет години. Първоначално момичето работи като стилист на музиканти и много пътувания с тях на обиколка и концерти.

Но както се оказа, такъв бездомен живот не беше за нея и тя се върна в родния град на Алгин, в който той урежда секретаря на местната компания. Въпреки факта, че любителите не могат често да бъдат заедно, връзката им не е напълно ранена.

Крис нарече хора, дори е в обиколка, а тя, от своя страна, празнува всеки ден в календарните дни преди завръщането на Крис от следващото турне на турнето. Сватбата на Крис и Линда се състояха през 1970 година. Линда Норман е постоянна съпруга на известния музикант, който му дава пет деца: Брайън, Павел, Майкъл, Стивън и Сюзън Джейн.

През последните 23 години съпрузите заедно с децата живеят на остров Мейн. Двойката има и четирима внука - Даниил, Джак, Том и Бен. Даниел живее със своите баби и дядовци на остров Човешки и Джак, Том и Бен - в Англия. Известно е, че видният вокалист има и най-голямата дъщеря на Шарън, от момичето, с когото художникът се срещна да проучи Маккени.

 



Крис Норман сега

През септември 2017 г. беше освободен нов албум на Крис ", който не чука скалата" бе публикуван, публикуван на етикета на соло звукозаписите. Дискът включва 14 състави. Една песен ("Възкресение") е написана от нормална в съавторството с неговия китарист Джеф Карлайн, авторът на останалите 13 е сам Крис. В албумите участваха и музиканти на Норманската група - Джеф Карлайн (китара), Dorino Goldbranner (барабани), Мишел Плам (обратно вокали) и бившия вокалист на Ели Люх.

Феновете ще узнаят факта, че те присъстват в работата като скални композиции и балади, които, по един или друг начин, изразяват духа на рок-н-роля. Сега известният художник пътува из градовете с концертна програма, в списъка с песни, на които присъстват и стари сингли и песни от нова плоча. Известно е, че в рамките на турнето, рисувана до 2018 г., певицата, през октомври 2017 г., ще изпълнява в Санкт Петербург и Москва.

image

Въпреки работния график, вокалистът не забравя за феновете. В

Крис Норман- популярен британски музикант, композитор, в миналите китаристични групи Smokie.Сега стои соло. Крис Норман(Пълно име - Кристофър Уорд Норман) е роден в Англия в семейството на художниците.

От детството той свикна с чести движения и изпълнения на сцената. На седем години бащата даде на Крис китара и момчето се интересуваше от рок и ролка. На 12-годишна възраст той влезе в гимназията, където се срещна с бъдещите си колеги в групата Smokie.. Вече на 15 години Крис Норман Аз хвърлих училище и съм напълно посветен на музиката. Той събра група и започна да играе Брадфорд клубове.

Творчески път на Крис Норман / Крис Норман

Група Крис Норман Добротауспешно се изпълняват в кръчми и клубове. До 1975 г. музикантите не могат да намерят продуцента и да запишат албума. Тогава беше обявено появата на нова група. Smokie.където е вокалист Крис Норман, китарист - Ател Силсън, барабанист - Пит Спенсър, Басист - Тери Атли. Песните на Smokie незабавно спечелиха любовта на обществеността. От 1978 г. музикантите прекъснаха договор с едно студио и започнаха да произвеждат своите чинии сами.

През 80-те години Норман започва да си сътрудничи с продуцент и композитор Дитер Болайомкойто е основателят на групите Модерно говорене.и Синя система.. През 1986 г. Крис Норман започва соловата кариера. Той пише песни на думите на болните и отива в първите редове в европейските графики.

Личен живот на Крис Норман / Крис Норман

През 1970 г. Крис се омъжва ли Линде, с която се срещат в Шотландия преди три години. Бяха родени пет деца: Брайън, Павел, Майкъл, Стивън и Сюзън Джейн. Крис Норман също има извънбрачна дъщеря Шарън.

Крис Норман е включен в най-големите най-големи музиканти в света.

Норман все още живее със съпругата си на остров Мейн.




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: patriciq1111
Категория: Забавление
Прочетен: 12284619
Постинги: 8853
Коментари: 148
Гласове: 2529
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930