Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04 10:31 - Разкошно Решение на ВАС - и третият опит на управата да уреди Хамди да строи срещу МБАЛ , се ПРОВАЛИ !!!
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 360 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

       С постановяване на Отличното  Решение № 4259 от 08. 04. 2024 год. , Върховният Административен Съд на Република България - Второ отделение показа още веднъж  на всички , че Законността , Правото и Справедливостта не са отвлечени и условни Понятия , и КАТЕГОРИЧНО Важат все още  и за  територията на град Търговище !!!   

     Областен център и сравнително малък град в равнината , местното управление на които е буквално - както и да го напиша , все ще е вярно , "пленено" , "окупирано" , а и според моето обосновано предположение от много години  , със сигурност и "платено" , за да обслужва и работи в полза на Частните интереси на няколко фирми и лица "по домова книга " , списъкът на която се води Еднолично от Хамди Илиязов  + "ЛОРА - Х 2" ЕООД , разбира се  !  

     За мен това Решение на ВАС е Фундаментално , ще ни послужи и за другите битки в Съда срещу НЕЛЕПИЦИТЕ , които продължават да творят "в синхрон"  "2 в 1"  кмета -  гинеколог  Дарин Димитров , подопечният му Главен архитект Христослав Цонев , Председателят на Общ . съвет Тахир Тахиров ,  анонимното -  общо взето  мнозинство между  общинските  съветници на :   Политическа Партия  / Шайка , също така ! /  Герб ,  + Политическа Партия  / Политическа корпорация , май ! / ,  ДПС ,  оформили  местната си управленска  "Сглобка"   . . .   

     Още веднъж искам официално да поздравя една смела жена , в лицето на управителя на дружеството "Луцифер" ООД - г-жа Елка Колевска , която не трепна пред внушения ,  факти или неблагоприятни за нея обстоятелства , и последователно 

Разби на Пух и Прах Третият опит на Дарин Димитров + Гл. архитект +  Общински съвет , да изпълнят мечтата на Хамди Илиязов - да Застрои онези митични :  1 2 5  кв. метра  от Общинската площ  в непосредствена близост пред "лицето"  на Базар Сюрен , върху която част от този  терен от много години функционира и Тотопункта срещу Болницата ни !   


     РЕСПЕКТ още веднъж , г-жа Колевска !   


     След този ТРЕТИ ЗНАКОВ ПРОВАЛ , за мен Категорично е Време вече  главните действащи лица - сами поставили се  в Ролята  на изпълнители на поръчката на Хамди Илиязов  - предполагам обосновано , стимулирани с аргументи шумолящи / според  "класика" до скоро на т. н. "Шайка" & и  № 2 в нея -  Цветан  Цветанов , които дълги години беше "Гуру"  на екипа на Д.  Димитров и Ко тук , на местен терен  / ,  да поемат своята Отговорност , като подадат своите ОСТАВКИ от заеманите  длъжности сега !   


     Буквално от своя ден първи и като кмет на Община Търговище , Дарин Димитров има едно основно Верую - да обслужва Качествено и в срок неспиращите намерения и Желания на Хамди Илиязов към нови терени , Обществени поръчки , и всевъзможни други благинки и придобивки - на гърба и Интересите на всички жители на Общината ни !  

    Присъдените само с  това Решение на ВАС нови :  +  4 , 2 8 0  лева за разноски по Делото в полза на "Луцифер" ООД  е най - малката цена - която , естествено , ще се плати отново с ОБЩИТЕ  ПАРИ на всички жители на Общината ни !   

    ПОТРЕСАВАЩОТО в това Решение е Факта , че се ОБЯВЯВА ЗА НИЩОЖНО ! ! !  Решение № 15 на Общински съвет - Търговище , по Протокол № 39 / 30 . 06. 2022 год. 

    Бях на това Заседание , и с голямо възмущение помня Срамното поведение на Емине Якубова - Председател на Общинският съвет тогава , която се направи " на луда " , като умишлено не ДАДЕ ДУМАТА на г-жа Колевска , която искаше в рамките на регламентираните си 3 ! минути да обясни на общинските съветници , че ще гласуват на практика - ЕДНО НИЩОЖНО РЕШЕНИЕ !!!   

     Пълен Срам на Макс !!!  

    Своята отговорност трябва да поеме и юриста на Общински съвет - Търговище , в лицето на Дениз Мустафов , които сътвори явно всички нелепи и незаконосъобразни глупости по този казус , но и втрещи  и съдия Стефанова в последното заседание по това Дело пред Административен съд - Търговище , която буквално прекъсна тирадата му пред нея самата , както и пред всички други  в залата съдебна  !?!   
 

    Това местно управление на Лъжата , Фалша , дребната селска хитрост , Измама , и на организираната посредственост - носеща Щети на всички граждани на Общината , трябва да приключи - колкото по - скоро , толкова по - добре за всички ни !   


     Като прибавим Факта , че както избора на  кмета Димитров - а също и състава на Общински съвет - Търговище е Резултат от най - фалшифицираните Местни избори , проведени в цялата страна на 29. 10. 2023 година /  при 20 %  недействителен вот , и много ниска избирателна активност ! / , изхода е напълно  ясен - О С Т А В К А  !   
      К У Р А Ж    И    С В Е Т Л И Н А    !    

    

     

    

      

      


Тагове:   ЦСКА,


Гласувай:
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1413648
Постинги: 799
Коментари: 102
Гласове: 658
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031