Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2022 17:38 - Дойде реда и на ПП " Д П С " & Х. Илиязов листата с кандидат - депутати за Вота на 02. 10. 22 г. част 5 . . .
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 565 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 27.09.2022 05:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
     В самото начало искам да се позова на конкретните Изборни Резултати , чрез  които с голяма  лекота се разбива умишлено налаганият от медиите от много години  Мит , че ДПС е едва ли не Хегемона в 28 МИР - Търговище , абониран така да се каже  да печели Парламентарните Избори - както  и Двата  депутатски мандата завинаги , едва ли не  . . .   

  ДА  ,  АМА  НЕ  !!!   

   Точно ДПС е партията , която драматично ГУБИ СВОЯТА ПОДКРЕПА в проведените 

Последните 5 / пет /  Парламентарни избора в Областта ни   - убедете се сами :  


    П И  - 2014 година  :  + 2 6 , 2 4 0 гласа  ,  П И  -  2017 година  : +  2 0  0 0 0  гласа . 
 

    Ето резултата им и на  трите   Вота през 2021 година  : 

П И  на  04. 04. 2021 г.  : + 1 8 , 7 5 3   ,  П И  на  11. 07. 2021 г. :  + 1 5  , 5 8 3  гласа  , 

и на 14. 11. 2021 г  : само   +  1 4 , 0 1 5 гласа    !!! 


    За мен  това  е  много  тежък   Изборен  Провал  , Дъно на  Доверието  ,  както и тежка  Присъда като цяло  на  модела  "Доган" - а  в частност  при  нас :  " Хамди  Илиязов "  , което  показва най - важното в този случай   - 

  липсата  на Припокриване  и  Равенство  между  ДПС ,  и  турците  и  мюсюлманите  в  България  !!!   


    Преди да премина и върху някои от имената в листата , да кажа няколко думи  за Хамди Илиязов - които буквално беше създаден ,  и "назначен" за едър  бизнесмен по модела на търговията с политическото влияние и гласове , получавани за ДПС през годините  - и  които буквално Той  продължава все още  да "изстисква" / Купува ?!? до последно от тези обикновени хорица , живеещи предимно  в селата на Общината и Областта ни ,  като цяло . . . 


   Въпреки , че формално за него така и до днес не се  публикува негово Досие като Агент - или под някаква друга форма Сътрудник на  Д С преди 10. 11. 1989 г. , за мен лично  е вън от съмнение , че той е бил съпричастен  с тези структури  - такива  Апетитни ,  и Атрактивни Общински Активи на един  случаен ,  обикновен  човек ,  тези хора  просто  нямаше да му предоставят Никогда , разбира се    . . . 


  Понеже целият ни Преход в Общината  бе доминиран от Д С , това  порочно влияние -  буквално и чрез  купуването на отделни "отговорни"  хора с парици  ! , за всички  тези години зависимостта  лично към Х. Илиязов е много тежка , и не позволяваща   да има и нормален политически процес в града ни както и за  всичко останало   , за жалост ! 


  На това местно " Хайдушко хоро " - довело буквално  до Ограбването на Активите на  Общината ни към него , и  направило това лице буквално " червиво " от пари , може да причислим ръководните екипи на Общината ни  още от времето на Петър Карагеоргиев & БСП / БКП /  , след това идват наред  огромните " заслуги "  на Кр.  Мирев като кмет  , и сега вече на Д. Димитров &  ГЕРБ , разбира се  . . . 


  Хора , буквално Продоха  Интересите на местната ни Общност през последните тридесетина години  , и  чиито имена Историята ни  ще оцени според техните "заслуги" - убеден съм аз в това  ! 


   По отношение на конкретните имена , първите двама при тях са на принципа : " Още от същото " , разбира се - водач е Джейхан Ибрямов ,  родом  от с. Овчарово , а втора е Имрен Мехмедова , дъщеря на известният бизнесмен д-р Шабанов от Омуртаг . 
 

   Прави впечатление отсъствието сега от листата на адв. Сунай  Хасанов , което може би се дължи на полученият напоследък  сериозен  отлив на гласове за ДПС от селата с преобладаващо ромско население - ако можем да предположим , че той лично  е имал ангажимент за тяхното подсигуряване , разбира се  . . . 


  На трето място е Сюзан Алиосманова , настоящ Общински съветник в Търговище , която беше включена като ново лице дори в националната  листа  на ДПС за Евро изборите през 2019 г. 

   Факт е , че тя получава сериозна партиина протекция и сега , но са Чист Факт и Трите и Граждански Договора с кмета Д. Димитров , по които тя получи едни :  +  1 1 , 6 4 3 лева Общински пари  до краят на 2018 година !!! 


   На четвърто място в листата е един от най - верните и послушни  хора на г-н Илиязов през годините  , в лицето на   Емине Якубова - сега  Председател на Общински  съвет - Търговище за  мандата  2019 - 2023 година  .  

   За съжаление , като Ресорен  Зам. кмет на Общината ни през  мандата 2015 - 2019 година , тя беше на Първо място в Доклада на АДФИ , с които Общината ни беше начетена с около :  +  2 5 0 ,  0 0 0  лева ,  поради Неправомерно разпределение на Годишната  Държавна субсидия за  превозвачите   , които изпълняват транспортното обслужване на населението ни по най - непривлекателните в  икономически план  линии !  

    За което аз още тогава Публично  посках нейната ОСТАВКА , разбира се . . . 


    Останалите участници в тяхната листа  няма с какво толкова да бъдат отбелязани , донякъде за мен запълват възможната бройка до Осем човека  , и това е .  


     На края аз съм убеден , че тенденцията на загуба на гласове и подкрепата  за ДПС и в 28 МИР - Търговище  ще продължи да се задълбочава и на тези предстоящи Избори след десетина дни  !   


     Колкото по - рано Хамди Илиязов бъде сменен / или отстранен като Областен Председател на тази Партия - създадена навремето не само от нашата си  ДС , а и с  намесата на КГБ / ГРУ , дори ! , толкова ще бъде по - добре за Всички нормални  хора , както  и за важните Обществено - Политически процеси в Общината и Областта ни за в бъдеще , разбира се  ! 


    Убеден съм , че Той закъсня с оттеглянето си прекалено много време -  а че ще бъде забравен много бързо от всички хора  -  в това  аз изобщо не се и съмнявам , даже !!! 



     КУРАЖ  И  СВЕТЛИНА  !   

     
      
    

     

    

     

          

    

    


Тагове:   ЦСКА,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1340881
Постинги: 775
Коментари: 98
Гласове: 623
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930