Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2022 15:03 - " Гарнитурата " на КП " ГЕРБ + СДС " за Вота на 02. 10. 2022 г. в 28 МИР - ТЪРГОВИЩЕ . част 4 . . .
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 629 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

      След като прегледахме предложените кандидати в листите на партиите от бившата  управляваща коалиция и мнозинство -  излъчила на 13 .12 . 2021 год. Правителството с премиер Кирил Петков в Парламента , сега вече е ред на опозиционните партии , които бяха представени в НС до края на месец юли 2022 г . . . 

    Разбира се , на първо място това е  нежно наречената в книга  от един хамелеон като Антон Тодоров :  " Шайка Герб " , които и за тези избори се явяват като Коалиция със СДС -  въпреки много  условната величина , която то представлява вече сега .  

    За пореден път водач на тяхната листа в района ни е г-жа Теменужка Петкова - техен  досегашен депутат , по - известна като бивш Министър на Енергетиката , а също така ,  и като " счетоводителката на Пашата " по силата на обстоятелството , че дълги години тя е водила тази част от документацията на фирмите на бившият съдружник от СИК на самият им  лидер  ББ . 

   Известно е също така , че тя НЯМА кои знае каква професионална Експертиза в тази изключителна по своята важност област , и е придобивала някаква компетенстност - така да се каже , в движение !  

    Също така е известно на всички ни , че преди няколко години тя самата  подаде своята ОСТАВКА като Министър на Енергетиката покрай онзи -  Абсолютно Нелеп Опит да бъде продадена ЧЕЗ на фирмите на Гинка Върбакова , оказала се много близка нейна семейна приятелка   . . . 


    Разбира се , че Оставката и не бе приета - Слава Богу , ЧЕЗ беше купен от друга фирма , а г-жа Петкова безусловно изпълняваше заръките на ББ в ресора си , като върхът на този ПРОВАЛ беше нейното угодническо поведение около Прокопаването на РУСКИ ПОТОК през страната ни - пътната карта на когото все още се търси !!! , а съвсем наскоро пък беше публикуван публично и самият ДОГОВОР за неговото изграждане -  КРИТ също толкова старателно през годините  . . . 


   Известна е близостта на г-жа Петкова и местното дружество "ЕМУ" АД , базирано в село Разбойна , още се помни онази първа страница на брой № 21 на списанието "КАПИТАЛ" от миналата 2021 година / 28.05. - 03.06. / , и заглавието и : " Един милиард за Таню от Разбойна " , в която от общо 16 - т страници стана ясно и на широката аудитория каква е формулата на техният Мега финансов  успех през последните три години  , разбира се  . . . 


  Сега да обърна внимание на останалите техни кандидати - на второ място в листата им е Константин Стоянов Манев , по - известен като малкият син на Венка и Стоян Маневи .  

   Познавам това семейство още от далечната 1995 г. , по силата на ангажимента си вече като координатор в СДС - Търговище . 
   Моята оценка за тяхната роля през всичките тези години  е МНОГО ТЕЖКО ОТРИЦАТЕЛНА , писал съм и говорил много и публично до сега , като за мен те са от онези поставени лица навремето , чрез които в последствие  беше разбито , както  и унищожено СДС в Търговище !  


   Малкият Манев за мен няма потенциала и личните  качества да бъде депутат , а от откъслечните му -  и комични ,  в повечето случай  писанки от време на време в някои от  местните ни  социални групи ,  всеки един може да си направи и своята лична преценка за неговите интелектуални възможности   . 


    Едва ли вече някои дори  си спомня факта  , че майка му беше дори  народен представител в  цял един  мандат - в БСП израза за подобни на нея депутати от едно време си  беше : " от селската квота " !  По - скоро стана известен факта , че въпреки своевременно навършената и възраст за пенсиониране , тя нагло се завърна като Директор на РЗИ - Търговище ,  след като приключи с депутатството си форевър  ! 


 Слава Богу , че тогавашния здравен  министър Стойчо Кацаров я отстрани навреме  поради възрастта и -  иначе като нищо и до днес тя може би щеше да продължи да ръководи РЗИ , без да и мигне окото , дори   . . . 


  Алчни за власт и за пари колкото си искат са тези хора , като към тях попада сега  и кандидат - депутата под № 4 , в лицето на д-р Явор Александров - техен много близък семеен приятел още от " време оно ! " , както се казва  . 


   В случая той представлява сега пък  СДС като коалиционен партньор на Герб  , които ФАКТ сам по себе си представлява една ПЪЛНА ГАВРА , И ИЗКРИВЯВАНЕ НА ВСИЧКО , ЗА КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ СЕТИ ЧОВЕК В МЕСТНАТА НИ ПОЛИТИКА   . . .  


   Неговата лична и главна  Роля в унищожаването на СДС в Търговище под Егидата на Димитър Абаджиев !!!  е също така добре известна , както и политическото му номадство като на Патрона си  след това - на първо време в ДСБ на Иван Костов , а след като там -  общо взето ,  всичко перспективно  приключи , той " пристана "  и на Меглена  Кунева в ДБГ , разбира се . . . 


   От това номадство обаче си имаше и личен  келепир за него  - от пролетта на 2015 г. д-р Александров сбъдна една стара своя мечта , като благодарение на Кунева влезе в Съвета на Директорите на МБАЛ -  Търговище , която управляват задно с д-р Иван Светулков заедно  последните  години . 

   За съжаление ,  резултатите на Болницата ни са толкова ЛОШИ през тези последни седем години , че ПРОСТО  няма с какво публично и да се похвали този кандидат за депутат , но нейсе  . . . 

   Понеже останалите кандидати от тяхната листа  няма с какво друго да бъдат отбелязани , накрая ще припомня още веднъж на всички избиратели от района ни .  


   В последните вече ОСЕМ ГОДИНИ от управлението на кмета  ДАРИН ДИМИТРОВ - които е и ОБЛАСТЕН КООРДИНАТОР НА ГЕРБ , ДОСТЛУКА ИМ  С ДПС НА  ХАМДИ ИЛИЯЗОВ В ОБЩИНА ТЪРГОВИЩЕ ,  Е   ПЪЛЕН НА 100 %  !!! 


   Поради и тази причина Борисов дойде напълно Инкогнито да открие кампанията на Герб  в залата на Читалището ни ,  понеже ГРАНДЕ ЛЪЖАТА МУ ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ГОДИНИ -  ЧЕ ГЕРБ БИЛ  ВОДЕЛ БИТКА С ДПС !!!  , Е ПРОСТО ЕДИН ОГРОМЕН НЕГОВ ПОРЕДЕН ФЕЙК - ОСОБЕНО НА ТЕРЕН ТЪРГОВИЩЕ  , И НИЩО ПОВЕЧЕ !!!  


   Считам , че и поради проваленото местно управление вече  през двата мандата  на Дарин Димитров , Герб трябва да остане без депутат от нашият 28 МИР - НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО , ПРИ ТОВА !  


   Въпреки всекидневните техни ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ , нормалните хора ще ги накажат на 02. 10. 2022 г. , което е пътят за нормализация и на политическият  живот като цяло в страната - и особено пък по места като нашето , разбира се  !  



     КУРАЖ  И СВЕТЛИНА  !   

   

  

   

    


Тагове:   ЦСКА,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1323675
Постинги: 770
Коментари: 98
Гласове: 615
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031