Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2022 15:20 - Участието на ПП "Има Такъв Народ" и КП "Демократична България - Обединение " за изборите на 02. 10. 2022 г. в 28 МИР - Търговище . . . 3 ч.
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 928 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 11.09.2022 15:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
    На практика с тези два Политически субекта аз приключвам с оценката си за участието във Вота на участниците в четирипартийното  коалиционното правителство с премиер  Кирил Петков , което след като Станислав Трифонов изтегли своите министри ,  и нареди на останалите му - все пак достатъчно на брой  лоялни депутати , бе свалено от Власт след гласуван Вот на недоверие в Парламента , внесен  от шайката Герб , и подкрепен още от ДПС и хората на т. н. Копейкин &  Възраждане   . . . 


    Преди да погледнем имената в техните листи искам да припомня , че на практика това са двата субекта , които загубиха във всяко едно отношение значителна част от своята подкрепа като брой гласове през трите Парламентарни / Сезонни / Вота през миналата 2021 г. , проведени  между 04. 04. 21 г  и  14. 11. 21 г  в Община Търговище  , по - точно  съответно за ИТН :  - 1 , 949 гласа , а за ДБ :   - 487 гласа  . . . 


   Също така е коректно да припомня , че "звездният " миг на ИТН   в 28 МИР беше през  Вота на 11. 07. 2021 г , когато те успяха да получат общо  : + 6 , 926 гласа в Областта ни , което доведе и до спечелването на единият депутатски мандат за водача на листата им тогава -  в лицето на г-н Радослав Бойчев , за сметка на провала на червения екс генерал  -  бай Кольо ( Банкета ! ) Милев от Сливен    . . . 


   Разбира се , че след невероятните Глупости , Простотии , както и супер неадекватно в повечето случай поведение на "патрона" на ИТН Трифонов - позволил си да предлага в повечето случай сериозни смешници , както и тежко провалени лица за нов кабинет - което и напълно логично доведе до Провал и на Парламента , избирателите наказаха изключително Правилно този дълго подготвен ПРОЕКТ на Задкулисието на 14. 11. 21 г. 


   След като отново Има Такъв Народ показа своята истинска същност , и свали кабинета Петков през това  лято  по заръка на своите КУКЛОВОДИ аз съм убеден , че на 02. 10. 2022 г избирателят ще ги донакаже Абсолютно основателно и  резонно , и ще ги изхвърли от новият Парламент !!!  Завинаги , при това !  


   Промяната в тяхната листа при нас сега  е само една - в опит да излъжат все пак още някои и друг останал им избирател , сега тя  се води от Александър Вълчев , един от екипа сценаристи на Трифонов , като след него втори  е г-н Радослав Бойчев .  


   За съжаление , и за времето от около един месец и половина като депутат -   така също  преди това - и  , разбира се ,  до този момент , г-н  Бойчев Очевадно не разбира , че политиката е най - публичното занимание ! 

 Той упорито страни от свои изяви , от  които би трябвало всички  да разберем неговото отношение както към управлението на Дарин Димитров и Ко , така и по всякакви други актуални  местни проблеми .

Ясно е , че по този начин Няма как той да се надява на друго , освен на един скромен резултатец след двадесетина дни за ИТН  , и това е . . . 


   За Коалицията " Демократична България " ще кажа , че за район като нашият  28 МИР - Търговище  беше сигурно  , че ако се бяха явили заедно с " Продължаваме Промяната " , това просто им гарантираше поне единият депутатски мандат , които  след буквалният за мен  Провал на екс депутата Милчева от ПП , и изобщо тяхната липса в региона ни днес  , е напълно  логично  те да го  загубят . . . 


   Освен познатите лица в листата им , която се води за Четвърти път вече от Илина Мутафчиева -  следван от д-р Христо Христов ( с когото ме свързва добро приятелско отношение от много години и извън политиката ) , за мен лично мнооого неприятната изненада е присъствието в нея на лицето Иван Андреев Димов , понастоящем жител на село Голямо Соколово в нашата Община  . . . 


   Имах вече възможност да коментирам този факт с д-р Христов , като и пред него аз изложих моята оценка , че това е съществена политическа грешка от тяхна страна . 


  Не е голяма тайна за повечето ни съграждани -  които следят все пак по - активно местната политика през какво минаха , а  и с какво завършиха  личните ни отношения с това лице преди няколко години  . 


 Разбира се , че след като ми стана напълно ясно Кои , и с каква цел използва Димов - превръщайки го едва ли не в неплатен Пиар на кмета / гинеколог  " 2 & 1 "  Д. Д. -  и неговите Грандиозни Провали в управлението на Търговище  , с голямо удоволствие преди три години го блокирах , изпращайки го в една не особено престижна група от около тридесетина .........  -  дума , която ще си спестя да напиша сега аз  тук , но за която се досещат повечето нормални местни  хора , запознати с тези наши  "мачове"  - убеден съм аз . . . 


   Разбира се , хората в тази коалиция са си в правото да решат Кого , и точно Защо  да включат в тяхната си листа с кандидати но аз съм убеден , че - както се казва , голям "Хаир" те  точно от този участник под № 7 при тях  те няма да видат , дори напротив - притеснявам се , че ще отблъсне дори хора , които без него  биха гласували за тях !  



   Така или иначе само предстоящото и близко  време ще покаже в детайли тези неща - в очакване на новата Част , сега ви пожелавам  :  




     КУРАЖ  И  СВЕТЛИНА  !   

  

  
    

   
    

    

        


Тагове:   ЦСКА,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1323084
Постинги: 770
Коментари: 98
Гласове: 615
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031