Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2022 09:26 - Нова Знакова Победа - Хамди няма да получи теренът около джамията на Пазара !!!
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 1457 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
       Няма как по друг начин да не отбележа радостният за всички жители на Общината ни Факт , че след като реагирах много Категорично и Гневно срещу поредното Позорно ! , както и силно порочно  Решение № 6  на Общински съвет - Търговище -  прието на заседанието , проведено на 28. 04. 2022 год. , кмета Д. Димитров беше Принуден да внесе Извънредна Докладна записка дори  на Тържествената сесия - провела се на 14. 05. 2022 г.  , с която то БЕШЕ ОТМЕНЕНО !!!   

   Уникална ситуация , наистина - да криеш до последно от обществеността ни  , че ще предприемеш това - особено и  в предвид факта , че още на 10. 05. 2022 г ( вторник ) сам и гузен !  отиваш при Обл. управител г-н Парашкевов на разговор по тази тема , на мен лично  нагледно ми  показва напрежението и натиска , на които се подложи и  сам  Д. Димитров ,  покрай тази приета и  Чутовна Простотия !!!  

   Крайно време е Д. Д.  да разбере , че оттук до края на нелепият си вече  Втори мандат както аз - а така също  и хората , които ми помагат и си партнирам от години  , ще направим Всичко Възможно подобни Абсолютни Глупави Решения - Категорично водещи до ОЩЕТЯВАНЕ на този - така наречен ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРЕС НА МЕСТНАТА НИ ОБЩНОСТ , просто ще  бъдат Безжалостно атакувани дори ако сега  приемем , че изобщо този най - слаб формат на Общинският ни съвет приема  за напред  !!!  

   Всеки един от вас може и сам да се убеди от записа на Тържественото заседание ,  Колко Неубедително и буквално мънкайки ! , Д. Д. прочете нелепите си  обяснения , с които  Решението , с което вече бе отменено онова -  порочното от 28. 04. 2022 год. 

  С него на практика беше  дадена чистата възможност на Хамди Илиязов да закупи за себе си  съвсем скоро и  първите 80 кв. м. от този Общински терен от общо - 2 200 кв. метра в района на джамията , върху които ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗГРАДЕН ОБЩИНСКИ ПАРКИНГ , РАЗБИРА СЕ !!!  

   Това е Интересът на всички жители на Общината ни -  а не уреждането на поредните - и винаги Последни !!!  мераци на т. н. ни  Почетен Гражданин , да изкупи едва ли не цялата зона  в района на Кооперативният пазар - безспорно едно от най - търговските места в Търговище , разбира се .  

   Многократно съм описвал  изключително подробно цялата Порочна технология през годините след 1999 г  , с която Мирев Обслужи на 120 % Интереса на Х. Илиязов към тази Зона ! 

Написах отделна книга за самата  Трансформацията на терена на бившият ни битак в поредният МУ Търговски комплекс , зверски се съпротивлявах на тези Мошенгии по всички нива  -  но срещу отдавна пленените  в града ни -   т. нар. "компетентни Органи" , повече от това не успях да направя  . . .   

   Убеден съм , че всичките тези Подаръци НЕ СТАНАХА САМО ПОРАДИ ЧЕРНИТЕ  ОЧИ на Х. Илиязов , но за жалост , това остава само като мое вътрешно убеждение - а дали имам основание да се съмнявам в една дузина Прикривателски Определения и други Разпореждания на нашата Окръжна Прокуратура  , всеки един от вас може да си го  прецени и сам . . . 

   И така , накрая все пак да Обобщя - след като беше Приключена  със Съдебно Решение също толкова Угодническата възможност -  която преди Две години !!! , както  и за Втори Път беше подсигурил на Х. Илиязов " тандема " между кмета Д . Димитров  + Гл. архитект Цонев  меракът на Илиязов да застрои терена около Търг. комплекс срещу МБАЛ -  които пак Той беше закупил преди години от ликвидацията на бившият ни Хлебозавод ,  Сега вече  и към Терена около Джамията на Пазара ни  на практика Всичко Приключва - и Слава Богу , разбира се !  


   Накрая искам и да поздравя Обл. управител г-н Парашкевов - към когото входирах и моето НАСТОЯВАНЕ Той да върне за ново преразглеждане това порочно Решение съобразно неговите Законови правомощия . 

   При този развой на събитията на него сега  не му се наложи да го  направи това  въпреки , че според мен беше готов -  си мисля аз  !  


   Буквално ме изкефи обаче неговото брутално смъмряне от микрофона на Сесията от 14. 05. 2022 г. към онези НЕ ПРИСЪСТВАЩИ в залата цели 9 ( девет )  !!! Общински  съветника , както и неговото много правилно застъпване и напомняне към Д. Димитров & Ко за настоящият 100 ( Сто ) годишния Юбилей на Футбола в град Търговище !!!  


   На мен ми е много ясно  , че хора - които малко са се събличали като ученици  дори по физическо ! , и едва ли са ходили на футболен мач след това  ,  е много трудно да проумеят какво значи този ФАКТ за Футболната традиция в града ни  ( особено на фона на батака , до които други Лица го докараха преди десетина години ! ) , но пък  именно и поради това напомнянето на г-н Парашкевов сега  беше много уместно , а  и много   категорично ,  при това !!!  


   Дано да се вземат за малко те в ръце поне в това отношение  сега -  надявам се и аз , все пак !  


  
      КУРАЖ  И  СВЕТЛИНА !  

   


Тагове:   ЦСКА,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1322677
Постинги: 770
Коментари: 98
Гласове: 615
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031