Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2021 15:54 - " АХТУНГ , АХТУНГ ! " - Тъмнина се спуска над градчето в полето през 2021 година . . . част 1 .
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 928 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
          Чудесен повод за това - иначе стряскащо малко  на първо четене заглавие , ми даде публикуваното РЕШЕНИЕ № 69 от 04. 06. 2021 г. по Адм. Дело № 121 от описа на АС - Търговище на съдия РОСИЦА  ЦВЕТКОВА  ( която в момента е и Председател на този съд в града ни за първи мандат ! ) . . . 

    С  него  се ОТХВЪРЛЯ моята Жалба срещу Нежеланието на управата на града ни -  начело с Дарин Димитров , да ми предоставят чрез мое Заявление по ЗДОИ ,  Копие от  ДОГОВОРИТЕ ЗА МЕДИЙНО ОБСЛУЖВАНЕ на Община Търговище за 2021 година - между другото ,  за мен "наужким"  Първа в рейтинга за прозрачност на институциите в България !?!  , осъждайки ме дори да им заплатя 100 лева като разноски за правната помощ на  Юристконсулт Весела Коларова - една от поне десетината юристи на ЩАТ  в Общинската ни администрация  ! 

   КОНГРАЧУЛЕЙШЪНС , наистина   . . . 

    Разбирате чудесно , че подобно и поредно чупене на ГЛУПОМЕРА от страна на кмета Димитров и Ко Просто Няма Как да се случи , ако на помощ не се притече - както беше казала  преди време провалената като някакъв  министър от Герб  Раева ( ако не и греша името , че за мен са ми много еднакви всичките от обслужващия персонал на ББ & Герб в последните десетина години  ) , " Нашите прокурори ! " . . . 

    НАЙС , А ?  

   В нашия случай за мен поне по асоциация пък  става въпрос за съдия Цветкова -  за която мога вече напълно убедено  да заявя  , че за трети пореден път ( при 3 от 3 мои  Дела в АС  при нея  ! , с чудесен коефициент на успеваемост ) буквално даде всичко от себе си , за да запази Тъмнината  и в този 100 %  Обществен сегмент .  Колкото можа , разбира се  . . . 

   Заявявам категорично , че за ПЪРВИ ПЪТ В ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ - СЕГА ПЪК  С   ПОМОЩТА НА  ТОВА  СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ ( КОЕТО МОГА ДА ПРИЗНАЯ САМО АКО БЪДЕ ПОТВЪРДЕНО НЯКОГА  ОТ ВАС !!! ) , ми попречи да получа Четири от общо Седемте Договора за медийно обслужване на Община Търговище ! 

  При това ,  Забележете -  поради Писменото несъгласие от страна на съответните  представители на медиите ни  . . .   

  Това Безобразие Няма да остане без впоследствие и реакция от страна на адвоката , с когото работя и по темата ЗДОИ в последните десетина години , и с чиято подкрепа сме СПЕЧЕЛИЛИ ДЕСЕТКИ БЛЕСТЯЩИ ПОБЕДИ НА ЗАКОННОСТТА ,  разбира се ! -  в част 2  подробно ще ви запозная ДОПЪЛНИТЕЛНО с нашите аргументи СРЕЩУ ТОВА РЕШЕНИЕ  . 

  Сега на първо четене ще напиша още нещо -  Чудесно знам , че от управата са ми  бесни на проявената  Активност от моя страна   , с помощта на която мога и  разкривам различни аспекти на много  сериозно проваленото  управление на града и Общината ни с последните  Шест години  .  

    Шансът ИМ ТИЯ  да се задържат още известно време на власт е само един - колкото се може повече ДА НЕ СЕ РАЗКРИВА ИСТИНАТА ЗА ТОВА , КОЕТО ВЪРШИ  НА ПРАКТИКА ТАЗИ - ИНАЧЕ  ОТЛИЧНО ПЛАТЕНА  УПРАВА ! 

   Резултата ТУК  е налице , и е Много Силно Видим  , при това  - за последните шест години , Дарин Димитров плати близо   1 6 0   0 0  0   лева на местните ни медии , за да бъде хвален , както  и НИКОГА КРИТИКУВАН ЗА КАКВОТО И ДА Е , РАЗБИРА СЕ !   

  Освен това на страниците на тези - наречени от ББ тогава  находчиво преди време  "Мисирки" , ДА НЕ ПОПАДАТ ПО НИКАКЪВ НАЧИН КРИТИЧНИ ПУБЛИКАЦИИ И МАТЕРИАЛИ , КАСАЕЩИ КМЕТА ДИМИТРОВ  - ПРОСТО ПРОБЛЕМИ И ПРОВАЛИ В НАШАТА ОБЩИНА НЕ МОЖЕ ДА ИМА , И ТОВА Е !!! 
 
  ДА ЖИВЕЕ СЕВЕРНА КОРЕЯ ,  КИТАЙ , И ДРУГИ ПОДОБНИ  ДЕМОКРАЦИИ ПО СВЕТА ПРЕЗ 2021 ГОДИНА - УРАААА    !!!   

  И накрая искам  да ви представя  Изданията и имената на техните собственици , които са  изразили със свое  писмено становище  , че са  КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ  Договорите ИМ  за Медиино Обслужване на Община Търговище през 2021 година  - още веднъж -  платени с нашите общи  пари ! , да станат Публично Достояние  - по ред на  постъпилите им  Оферти през 2021 г.  до кмета Димитров  , използвайки частичните данни , които получих - дори с известен риск при налучкването от моя страна ,  все пак  :  

  1.  Частен вестник " Търговищки новини " - Гл. редактор и издател Б. Николов ( за сумата от 4 , 550 лева за 2021  година , предполагам ) . 

  2.  Ел. издание :  TARGOVISHTEBG.COM , с управител  Росица Топалова ( за сумата от 3 000 лева за 2021 година , предполагам ) . 

  3.  Новинарски сайт :  "namegdana.com" ,  със собственик Йордан Минчев  ( за сумата от 2 600 лева за 2021 година , предполагам ) . 

  4.  Рекламна агенция  "Дарик (РАД)  ООД  , с представител Б. Курдов ( предполагам за 2 600 лева за 2021 година ) . 

   За сега е това - в очакване на Част 2 ,  ви пожелавам  : 

   КУРАЖ  И  СВЕТЛИНА !   

       
   
   
          


Тагове:   ЦСКА,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1341140
Постинги: 775
Коментари: 98
Гласове: 623
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930