Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2021 10:02 - За призива ми към Стайков , както и за другите "герои" в листите на ГЕРБ за 28 МИР - част 2 . . .
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 1392 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
       Разбира се , че след като познавам достатъчно добре от техните публични изяви и от поведението им в обществен план през годините  хората , за които пиша и си позволявам  да давам оценки ( подплатени с конретни факти и документи , обаче ! ) , нямам никакви Илюзии , че те ще се трогнат , ще си посипят главата с пепел , и ще се оттеглят сега и на мига !  поне от участието си в кандидат - депутатска  листа на ГЕРБ  за Парламентарните Избори на 04.04.2021 г. . . . 

       Всички знаем чудесно онзи лаф ( изключително верен , както и потвърждаван всекидневно в живота ни  ) , че в затвора е пълно с невинни хора !   Никой ,  и за нищо на света не си признава какво е направил собственоръчно , и за което е получил своята заслужена присъда -  тези хора продължават да твърдят само и единствено  , че са невинни , не са направили това , за което са осъдени , и едва ли не са жертва на други хора и обстоятелства !  Това е положението , за жалост . . . 

    В тази връзка да се върна отново на онова ПТП, което може би изигра ролята си като  пръста на Съдбата ,  показвайки ни  истинската същност на г-н Митко Стайков .  Като Областен управител за втори мандат , най - логичното тогава  за мен негово поведение бе той да свика местните медии  на другия ден - 09.09.2019 г. ( понеделник ) , и  да информира обществеността ни за това претърпяно от него  произшествие , и най -важното от  него - че той е физически абсолютно здрав и  невредим , при това  ! 

   След като впоследствие бях запознат допълнително с хронологията на събитията мога да твърдя убедено , че вместо да приеме допуснатите от него пропуски около   документите  за ползване на служебният автомобил на Областната  администрация ПЕЖО 508 Т 1900 .. на 08.09.2019 г. в неделя ,  той тръгна да нарежда на своите  служители да пишат  "правилни" километри и дати  в официален документ -  пътната книжка на колата , като той дори лично прави нужните вписвания и вметки  в нея  . . . 

   Впоследствие е заведена  застрахователна преписка , калкулирана е стойността на щетите - в размер на 13 , 339 лева , при което се приема , че е налице тотална щета по този  автомобил  поради факта , че действителната му стойност съобразно срока на експлоатация ,  възлиза на 19 , 974 лева .  Впоследствие колата е бракувана , а каква е нейната съдба впоследствие , и къде се намира в този момент са въпроси , отговорите на които ще получат компетентните органи  . . .   Между другото , вчера бяха на разпит при следовател и други служители на Областна администрация - настоящи и бивши .  

   Моята оценка за поведението на г-н Стайков е ясна от няколко месеца - официално и публично го призовах да се оттегли като Областен управител в края на септември 2020 г. , след като и графологичната експертиза доказа твърденията ни за поведението му на 09.09.2019 г. - разбира се , че е право и на всеки един от вас да прецените това .  

    Понеже сега ще се "прехвърля" на следващите в подредбата на листата на ГЕРБ - за мен една от най - слабите и скандални  в цялата ни страна ! , на всички в нея ще си позволя да препоръчам да прочетат книгата на писателя Рос Томас : " Ако не можеш да бъдеш почтен "  .  Очевадно е , че никои от тях не я е прочел  досега - в противен случай ако я бяха прочели , ми е трудно да си представя тяхното присъствие в листата сега - но изборът си е лично техен -  а пък преценката имат право да направи всеки един от нас  в неделя ! 

   Под № 4 е д-р Явор Александров , като представител на СДС . . .  Бяхме съпартиици с него от 1995 , та чак до края на драматичната за тази партия 2001 г. , когато и след негови лични  кански и ялови напъни повече от две години ,   служебно с факс от Раковски 134  (подписан от Екатерина Михайлова - още Класната , или оная с мустака) ,  аз бях отстранен като легитимно избраният  за  Общински председател на СДС в началото на същата 2001 г. , а той -  назначен за служебен такъв до провеждане на ново изборно събрание . . . 
  Разбира се , че такова не се състоя никога повече  , а след като "доуби" тази партия в града ни , Явор Александров стана учредител на ДСБ на Иван Костов .  Впоследствие след като явно той прецени , че и този проект се е изчерпал за него , той стана лидер в града ни на партията на Меглена Кунева - ДБГ , и нейн кандидат за депутат през 2013 или 2014 г. , дори !  

   Разбира се , с помощта на г-жа Кунева в началото на 2015 г. д-р Александров успя да сбъдне една много стара своя  мечта , а именно - успя да стане член , а след това и Председател на Съвета на директорите на "МБАЛ - Търговище" , дори ! 
  За съжаление , финансовите резултати от този период до ден днешен продължават да бъдат една добре пазена тайна на ръководството на болницата  от местната ни общественост , но е публична тайна , че задълженията й са в порядъка на  няколко милиона вече . . .
  Чисто политически , като един от хората , които "изтърбушиха" СДС през 2001 - 2004 г. , очевадно на него му приличаше най - много !?!  да се завърне в началото на 2019 г. на "бял кон"  отново като местен лидер на  . . .  СДС Търговище , разбира се .       Конграчулейшън за това !  

   За поставеният под № 5 г-н Димитър Кънев Димитров от Попово , ще се огранича до следните факти .  Познавам го от преди повече от 25 години , тогава бе представител на Народен съюз , коалиционен партньор на СДС до 2001 г.  Впоследствие напусна този потъващ вече  кораб , и  веднага стана активист на НДСВ -  на Местните избори през 2003 г. дори  бе техен кандидат за кмет на Община Попово . . .  Естествено , след това отново правилно се ориентира към задаващата се вълна ГЕРБ - техен активист , сега дори Председател на групата общински съветници в Попово , а може би и местен лидер в Попово , дори  .  

   Винаги е заемал високи ръководни длъжности в системата на Социални грижи в Попово през последните поне 25 години ! , като стана публично известен с внесеният официално Сигнал до Окръжна прокуратура Търговище срещу него лично от г-н Румен Петков , и ръководството на ПП АБВ - за повече информация може да потърсите статията :  " АБВ внесоха сигнал до Прокуратурата срещу директора на Социално подпомагане в Попово "  , от 23. 07. 2018 г. , което беше отразено подобаващо .  Може би Прокуратурата в познат стил си е свършила работата , както подобава за човек на Герб сега вече , но и в този случай преценката нека бъде ваша .

   Моята е повече от ясна от  много отдавна  , разбира се . . .    

   И понеже напреднах много с този текст , на финала ще уважа кандидат - депутата им  под № 6 , а именно : г-жа Анета Куманова , понастоящем директор на ІІ Гимназия , и общински съветник от Герб .  Тя също е кадър на НДСВ в Търговище , беше дори председател на Младежката им организация в силното им време -  между 2001 и 2009 г.  . . .  

   Впоследствие се ориентира "правилно" към Герб в града ни , търсейки чисто и просто кариерното си развитие в сектор Образование .  Амбицията и се сбъдна - след като бе известно време Директор на ІІІ основно училище , от есента на 2017 г. "нашето Ани" - по думите на Първия Областен Ръководител на Герб и кмет - Дарин Димитров , бе назначена за Директор на ІІ Гимназия ,  дори !  

   Сега отново искам да си припомним едно станало много популярно вече видео : 

" ДЪГА " - та на Търговище , която превръща държавното образование в частно . 

С лекота излиза в интернет пространството , като не трябва да се забравя фактът , че и по този скандален случай , Комисията за Конфликт на Интереси се произнесе , че такъв няма , и всичко е точно  разбира се . . .  Ако не беше тъжно , щеше да бъде много смешно , за жалост - но в Държавата ни Гербландия в момента , реалността е тази . . . 

   За кандидатите им под № 7 и № 8 в случай няма какво да кажа - те и затова са си на точните места , разбира се .   Понеже напреднах с текста достатъчно , в другата  част  под № 3 ще направя обзор и за някой от другите интересни  кандидати за депутати . 


   Засега е това - КУРАЖ И  СВЕТЛИНА !  

  

  

    


Тагове:   ЦСКА,


Гласувай:
1



1. apostapostoloff - Хубавото е, че Бойко пак ще спечели
31.03.2021 10:07
изборите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1340866
Постинги: 775
Коментари: 98
Гласове: 623
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930