Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2019 07:10 - Маските паднаха , картинката е ясна - ГЛАСУВАЙТЕ АКТИВНО , Дами и Господа !
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 598 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

      Неусетно се изнизаха дните на предизборният месец , за пореден път  потвърдило  усещането на всички ни колко бързо минават броените дни , особено пък при тази кампания за Местните избори . 
  
   Окончателно стана ясно за всички ни , че абсолютно умишлено и съгласувано между тях , Дарин Димитров &  Хамди Илиязов &  Рая Матева  бойкотираха за първи път от 2003 г насам традиционният дебат между кандидат - кметовете , потвърдили отново оценката ми , че те на практика представляват трите глави на една и съща ОФ ламя . . .

  Освен посочените лица на местното управляващо статукво , лъснаха "на ачика" също така и неговите резервни гуми и ремаркета , в лицето на хората на Таньо Танев , сега брандирани като Заедно за Промяна ( нещо като дайте да дадем ! ) , и т.н.  коалиция между псевдопатриотите от местното ВМРО & СДС , които открито заявиха своята подкрепа за досегашното управление и резултати на Д. Димитров  . . . 

  По нелеп начин да саботираш явяването си трудно можеше да се измисли от тях , си мисля , но целта е повече от ясна - вместо да им се намерят няколко места в общата листа на Герб , те ще се опитат да заблудят за пореден път не голям брой избиратели , че са нещо друго , а на практика са тяхно ветрилото , с цел да разсеят протесният вот в града и Общината на всички крайно недоволни и разочаровани от местният достлук , които за мен е съвсем нормално да получим ние , кандидатите на коалиция " Ние , Гражданите " - единствената РЕАЛНА АЛТЕРНАТИВА НА ТАЗИ МЕСТНА ИЗМАМА ! 

  Убеден съм , че лица като Милчо Марков ,  и показалият се  вчера " на светло " местен политически номад  Явор Александров ( направил възможното преди 18 г. да доубие СДС в града ни ) , както и антуража на Танев , няма да успее да заблуди много хора - имитацията на кампания от тяхна страна бе много слаба , и повечето хора ще успеят да отсеят зърното от плявата в неделя ! 

  Бутафорният напън на Хамди ще бъде ялов , голяма част от турската общност знае чудесно какво предствалява този човек , и също така НЯМА ДА ГО ПОДКРЕПИ , въпреки вечният му мерак САМО И ЕДИНСТВЕНО ТОЙ да ги представлява , осребрявайки след това тази тяхна подкрепа в имотни придобивки , обществени поръчки , и пари в личният му джоб , разбира се  ! 
  Иначе кликата около него нагло и брутално дори по улиците вече предлагат пари както за да се гласува за него , така и да не се участва във вота дори - само да поискат , компетентните ни  органи , изловили изборните му търговци на Евро вота , могат с лекота да го направят и сега , ако искат - предлагат се оферти за пакетни гласове , но аз лично не вярвам , че 5 000 избиратели - етнически българи основно от града ни  , ще си плюят на лицето , и ще се орезилят , гласувайки за него . . . 

  След като вече Мирев и Таньо Танев напуснаха официално сцената на Общинският съвет , Той ще бъде следващият , които по силата на досегашните си Договори в срок на изпълнение с Общината ( като Програмата Топъл обяд , както и други , по които в момента продължават да се проверяват за Конфликт на интереси  ) , също така ще бъде принуден да го напусне и като общински съветник . . .

  Отваря се чудесна възможност на 27.10.2019 г Търговище да положи началото на края на тези уродливи местни схеми , попиляли общинската ни собственост в интерес на двама - трима , нанесли милиони лева пряка загуба , пропуснати отлични шансове , и най - важното - прокудили много млади и активни хора с възможности извън града ни , обричащ го на вечен опашкар и на градче със затихващи функции ! 

  Тежка феодализация и токсичен модел на мнимо  местно развитие , с които Мирев на практика уби своята партия БСП ( к ) -  което се видя и снощи на измъченият им техен ретро опит  да закрият опита си за кампания , а Дарин Димитров достойно влизайки в неговите обувки като кмет , творчески продължи , и даже доразви   . . . 

     ОЩЕ ВЕДНЪЖ СЕ ОБРЪЩАМ КЪМ ВСИЧКИ НЕПРЕДУБЕДЕНИ МЕСТНИ ХОРА , ВИЖДАЙКИ РЕАЛНО ТАЗИ ЕЛЕМЕНТАРНА МЕСТНА  СХЕМА -  НА 27 . 10 . ВСИЧКИ ТЕ СЕГА ИМАТ ЧУДЕСНАТА ВЪЗМОЖНОСТ С № 27 В БЮЛЕТИНИТЕ ДА И СЛОЖИМ  КРАЯ , ДАВАЙКИ ЕДНОВРЕМЕННО ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЕДНО НОВО НАЧАЛО ЗА ВСИЧКИ ! 

      КУРАЖ  И  СВЕТЛИНА  !


 


Тагове:   политика,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1340935
Постинги: 775
Коментари: 98
Гласове: 623
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930