Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2018 13:55 - И през новата 2018 година - Искрено и лично ...
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 806 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
      
         Едва дочакали да влезем в Новата година , от Общината ни толкова  скоростно свалиха новогодишната украса , че днес - на големият ни  празник  Йордановден , вече  няма и помен от   нея !   Защо бе това голямо това  бързане , да се чуди човек - явно управата ни няма търпение да приключи с празниците , за   да се хване на работа с  високи обороти , и   да продължи да развива и променя Търговище  ...
   Промените очевадно  са толкова големи ,  грандиозни дори ! , щом успя да ги види , да се запознае с тях , да ги оцени по достойнство , като в резултат на това  силно да  рекламира и прехвали кмета Димитров  певицата Йоана Драгнева , поканена да весели гражданите ни  на новогодишното празненство на  площада  .
  Прави  впечатление на хората както добрият , така също и тъпият ПиАр - не мисля , че след като е била ангажирана за участие в организираното от Общината ни  тържествено посрещане на Новата 2018 година на  открито ( с  платен хонорар  чинно от общите ни ,  общински пари ! ) , тя е била задължена да направи и това , нали ? 
Но , очевадно е , че си има   хора и  за това - няма как да пропуснат ТЕ  тази чудесна възможност за самореклама  , разбира се ...

  Може би пък  са и дали да прочете предварително подготвените празнични и традиционни интервюта , дадени от кмета ни  пред  двата ни местни  вестника тази седмица  - общинският "Знаме" и частният "Т.новини" - то бива , бива  да сладни , но и там вече накъртва от постижения и  успехи - както до сега ,  в средата на мандата  , така   и от сладки ,   светли  обещания за новата 2018 година , разбира се  . 
По степента на достигнатите висоти на това комично , та чак обслужващо "слагане" ,  аз определено разлика между двете издания не мога да направя , честно казано .

Бях обещал преди Нова година  да Ви запозная с Решение № 116 от 14.12.2017 г. на Административен съд Търговище , с което на практика засега  се спря напъна да се построи поредната нова  жилищна сграда - този път  непосредствено  до ТИИЦ-а , с възложител "П и П Импорт" ООД . 
   Напълно основателно , и с право почувствали  пренебрегнати своите интереси  , живеещите  граждани и собственици на жилища - т.н. "заинтересовани лица" и по Закон , обжалваха пред Съда Заповедта на кмета за частично изменение на ПУП в кв. 93 , както и Разрешението за строеж  ( РС - 01-1-2 / 07.12.2016 г. )  , издадено от Главният ахитект на Общината - г-жа Дарина Димитрова . 
За мен лично този управленски тандем очевидно бе обещал предварително да свърши своята част от  ангажимента  си   в полза  на инвеститора , пренебрегвайки на 100 % интереса на   тези хора , обаче   - една  категорично некачествена работа от тяхна страна  ,   НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНА , и категорично  развенчана  с това Решение на Съда в полза на СПРАВЕДЛИВОСТТА  ! 
Като прибавим и арогантното   държание от страна на "тандема"  Д&Д  на провелата се  среща в Общината  с тези наши съграждани , след като те протестираха на 04.07.2016 г. на площада    - цитирам тук ,  малко обобщено  : " ... как  въобще си въобразявате изобщо  , че Съда ще Ви обърне внимание ,  ще спре развитието на гради ли ? " , петната по обратната страна на луната стават още по-тъмни , си мисля . 

    И една препоръка на края , въпреки , че тези хора отдавна се самозабравиха , и взеха за много  Велики - прочетете си Клетвата , която положихте в началото на мандата , Дами и Господа ! 
Работата Ви е да работите и защитавате Общинските , т.е. интересите  на всички жители на града и селата в Общината  , а не да обслужвате предимно тези на хората с влияние и малко повече  пари !  
Опомнете се  , докато все още имате Време за това  !   КУРАЖ И СВЕТЛИНА !  




Тагове:   политика,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1322336
Постинги: 769
Коментари: 98
Гласове: 614
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031