Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2015 17:23 - ... Маската много бързо падна , Подмяната е ясна : с Дарин , но схемата е пак ... М&Х !
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 1870 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
          Не бе нужно да мине и един месец от встъпването в длъжност на Дарин Димитров като новият кмет на Търговище , за да стане окончателно ясно на цялата ни общественост , че така дългоочакваното цели 71 години !!! отстраняване на БСП/к/ от местната власт  , както и настъпването на реална промяна в управлението на Общината ни се ... отлага .  Много бързо стана ясно , че ще наблюдаваме една лоша "кавър версия" на поредната подмяна , запазвайки ВСИЧКИ  порочни схеми и лоши управленски практики и наследени далавери с общинско имущество от  "ерата" Мирев , отново  под вещата  диктовка на ДПС&Хамди Илиязов , в  изпълнението на новият ни кмет .
Като  конкретен повод се оказа "наследената" и последна далавера на старият управленски дует , свързана с чудодейната трансформация с терена на бившият ни битак , закупен от Хамди Илиязов като купувач  с Договор от 19.11.2009 г. от Общината САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ПАРКИНГ . Пред погледа на всички ни от края на месец юни там стартира една трескава строителна дейност / без официално обявяване , рязане на ленти и отваряне на шампанско дори ! / , водеща до скоростното изграждане на цял търговски комплекс . Пълна промяна , с цената на фрапантни закононарушения !!!  , прикривани неумело до този момент както от Общината , така и от Областният управител дори / което също не е голяма  изненада , нали ?  / .  През цялата изборна кампания ВСИЧКИ други кандидати за кметове , включително и Дарин Димитров !  ,  старателно се правеха че не забелязват този растящ като гъба след дъжд обект / явно поели този ангажимент пред когото трябва ! / .  Както тогава аз  бях  заявил официално , че ще продължа да настоявам тази схема да бъде разнищена до край /  и  въпреки моите лични предубеждения към него ! /  , реших да поискам от новият ни Кмет /  съобразно неговите Законови Правомощия ! / ,  той да спре този строеж , за да  се установи окончателно  Истината около тази негова  странна трансформация - от ПАРКИНГ ,  до Търговски Комплекс с места за паркиране ... 
   Отговорът му  бе според очакванията ми - той няма да предприеме Абсолютно никакви действия както за спиране на този бързо  изграждащ се комплекс , така и да стартира разваляне на самият Договор за продажба на самият терен от почти 3 / три декара  /  , предназначен само и единствено за Паркинг ...  Като "екстра" в отговора на г-н Димитров до мен  получих и една откровена лъжа ,  относно прекратяването на преписката ми в Прокуратурата  :  ДА , АМА НЕ ! ,   поне засега .  Липсата на аргументи в това негово писмо  /  изготвено  в стила на зам.кмета на Мирев - Диан Дечев ! /  , както и сериозната му обърканост по този казус ,  прозвуча и в отговорите му на въпросите на г-жа Василиса Стоянова от  ТВ СКАТ .  Видимо раздразнен от уличаването му в лъжа , търсейки нелепи оправдания ,  г-н Кмета ме упрекна  в търсенето  на някакви  политически дивиденти от моя страна , коментирайки без никаква връзка с казуса участието ми в изборите , както и  изборният ми резултат дори , от които аз не се срамувам , между другото !
   В тази връзка държа да му отговоря , че ако той лично  се  включи в местната ни политика едва на  МИ -  2007 г. чрез листата на  Герб , аз се занимавам с местна политика  вече  повече от 20 години ! , като нямам никаква нужда от подобни "дивиденти" .  Когато заедно с местно  ръководство на СДС / което имах честта да оглавя в периода 2000 / 2001 година ! / водихме истинската политическа битка за промяна в града ни  с наследниците на бившите комунисти от БСП и партньорите им от ДПС ! / както и лично с Мирев ! / ,  той явно  успешно си изграждаше кариерата на добър акушер-гинеколог в местната ни болница .  Лично аз не съм забелязал и  в последствие , след като  стана първоначално  Общински съветник през 2007   , а след това и Депутат в два Парламента  , запомнящи се негови лични  изяви , изразени мнения и становища по актуални проблеми на града ни - за критики пък да не говорим !   Нещо повече , вече като кмет той поне на два пъти до сега публично благодари на Мирев за неговото добро управление до сега  , заявявайки му , че и за напред ще разчита на него - на първо време засега  както се вижда ,  явно ще се ограничи с  неговият досегашен управленски екип в Общината ни ... "Героите" от популярната ми Трилогия - Бяла книга 1 , 2 и 3 могат да бъдат спокойни - в лицето на кмета Дарин Димитров проверки на стари Сделки , Заменки и Далаверки , ощетили с огромни суми през годините Общината ни и всички нас ... НЯМА ДА ИМА  / поне засега ! / - Кураж и Светлина !  



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1338301
Постинги: 774
Коментари: 98
Гласове: 622
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930