Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2015 19:32 - ... тежкото наследство на "ерата" Мирев&Хамди не се преодолява с лъжи , г-н кмете !
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 1619 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 23.01.2018 21:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Труден се оказа първият месец на новият ни кмет г-н Дарин Димитров , сменил съвсем не по свое желание ! депутатската банка с горещият кметски стол на един от последните областни градове по повечето обективни показатели на развитие / за справка : класацията за най-добър град за живеене , по които 50 критерия сме редовно изпреварвани и от редица не областни градове / . 

  Предполага се , че той е имал реална престава както за "дереджето" на общината  ,  така и за тези  "авгиеви" обори , които го  очакват да бъдат изчистени основно от него като нов кмет  , каква поредица от порочни Решения , Сделки , Заменки и откровени Далаверки , извършвани през т.нар. "ера" Мирев / достатъчно подробно описани от мен в популярната ми Трилогия - Бяла книга № 1 , 2 и 3 на тези порочни четири мандата ! / , "плачат" да бъдат отново проверени , разследвани и ревизирани , за да бъде установена по-точно цената на тази  щета , нанесена на цялата община , и захвърлила ни буквално на дъното - че е от Милиони левове , предполагам не се съмнява абсолютно никой , след като само проекта Агро 2000 / вдъхновен от Бейтулов & агент Морски & ДПС  /  "финишира" с над 700 000 лева директна загуба за общинският ни бюджет , плюс една камара косвени загуби ! 

   На този фон за мен  е изумително ,  как той и на двете заседания на новият ни  Общинският  съвет  публично благодари на своя предшественик , като дори  му декларира , че и за напред ще се ползва от неговият опит и мъдри управленски  съвети !?  А  въпросът за оценката на тези 16 години си мисля ,  че много убедително бе дадена от местните ни избиратели , изхвърлили категорично кандидата на Мирев - Диан Цонев от балотажа , като те припознаха в кандидата на Герб човека , които ще донесе промяната в управлението на града и общината ни .

     Воден именно  от тези очаквания ,  аз поставих отново вече пред новият ни  кмет - г-н Дарин  Димитров моето Искане да бъде спряно изпълнението на строежа на терена на бившият ни битак , поради абсолютно основателното ми убеждение , че това е последната голяма ,  заварена и прехвърлена от старият управленски дует М & Х схема на злоупотреба , с прегазени изисквания на поне Два Закона , Разпоредби и Правила . 
  За голямо мое съжаление , от полученият отговор стана ясно / както и усещането ми , че е подготвен от все още зам.кмета Диян Дечев ! / , че г-н Димитров не смята да упражни своите правомощия по ЗУТ , както и че няма да  предприеме нищо , относно грубото погазване и неизпълнение на договора за продажба на терена на бившият ни битак   от страна на купувача -  г-н Хамди Илиязов , закупил този имот от общината / в огромен конфликт на интереси , несръчно прикрит навремето ! / на 19.11.2009 г. , САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ПАРКИНГ ! 
Всички последстващи странни трансформации на този терен  , подсигурени от Мирев , както  и изпълнени от Главният ни  архитект Стефанова , продължават да бъдат текущо  разследвани и в този момент със съответната  преписка в Окръжната ни Прокуратура . 

Бях изумен , когато в самият си отговор до мен прочетох , че : " ... е решена от Прокурор и същата е  прекратена на 15.10.2015 г. " - абсолютна лъжа и неверен факт , които много лесно бе установен от мен . 
  Самият опит да ми бъде пробутана тази пълна лъжа говори много / а че на заинтересованите лица им се иска това вече да се е случило , не подлежи на никакво съмнение ! / -  това е един много сериозен гаф ,  които новият ни кмет няма право да допуска въобще !

Всякакви оправдания може  да последват / бил подведен от други  , грешка станала ,  и т.н. / , но за мен те не могат да бъдат сериозни - след като си слага подписа под официален отговор на това  мое Искане , той е длъжен да е сигурен в него , както и да бъде убеден в неговата истинност .
   Останалото е просто едно потвърждение на факта , че едно от условията на ДПС относно "смяната" на дългогодишният си местен партньор в управлението Мирев е точно запазването на тази пошла схема ,  прехвърлена за "отговорно" пазене върху новото управляващо  мнозинство на ДПС с Герб .

Между другото , явно ще станем и  свидетели на филма :    "Всички в управлението" , ако на новата сесия се реализира комбинацията с двамата зам.председатели на Общ. ни съвет -явно от Герб и БСП . Ако това се реализира , и Мирев бъде избран за такъв ! , то избирателите , провидяли в Герб и Дарин Димитров носителят на промяната в местната ни управа ,  за пореден път ще трябва да пият една студена вода от Момина чешма !  
Да не говорим за факта , че лица като Диян  Дечев , Милко Петров , Диан Цонев , гл.архитект Стефанова и още  няколко на възлови места  в администрацията явно ще продължат да бъдат този екип , на които ще разчита новият кмет - а казват , че по Коледа стават чудеса !!!  КУРАЖ И СВЕТЛИНА ! 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1340352
Постинги: 775
Коментари: 98
Гласове: 623
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930