Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2013 17:55 - Ден 13 на протеста , оставката е все по-близо , май ...
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 1157 Коментари: 2 Гласове:
0



Въпреки трезвите , а и обективни гласове на сериозните анализатори след изборните резултати от 12 май 2012 , че нещата отиват на нови предсрочни избори , за компанията БСП&ДПС , + предварително спазарената подкрепа от Атака на Волен това бе по-скоро мисия невъзможна , те си бяха повярвали , че ги чака едва ли не един целичък мандатец от поне 4 годинки , едва ли не ... Е да , ама не , както казва г-н Бочаров , сметките им излязоха криви почти както на футболния ни Левски през този сезон , а там резултата го знаем - останаха си само с калъфките на купите и през този сезон . Напълно самозабравили се в своята парламентарна аритметика , в дребните си селски номерца около кворума в залата , както и с грандиозните си кадрови провали , те подцениха безкрайно много разбуденото ни вече гражданско общество - поне в големите ни градове вече си го има ,това си е категоричен факт ! И никой оттук нататък това не бива да го забравя НИКОГА - в противен случай историята просто ще се повтори пак, и пак, и пак ... Иначе повторението на историята ни почти като през 1997 го видяхме днеска - уплашени и бягащи като мишки от потъващия кораб депутати , ескортирани от полицейски кордони , пазещи ги от народната любов , която изпитаха на гърба си Данчо Ментата , повярвалата си много че е неотразима Мая Манолова , както и Емил Иванов - и той от сборната формация , наречена ДПС с добавката ООД ...Колкото по-рано осъзнаят , че изходът е все по-близо и е само един , толкова е по-добре за всички ни , а най-вече и за тях самите , въпреки че нашите комунисти ужасно мразят да подават оставки , както и да си признават грешки и провали - историята им го е показала това , за тях властта е просто жизнената им среда , ресурса , който ги мотивира максимално и ги държи живи дори ... Провалът на дуото Станишев&Местан е очеваден , на буфосинхрониста Сидеров - тоже , така че искат/не искат пътят е хванат вече , и той е само надолу и за трите формирования . Много е важно , че и Президентът Плевнелиев намери себе си в този решителен момент , показвайки на всички ни , че е достоен за поста си , както и за времето си . Лятото ще става все по-горещо , страстите ще се нагорещяват , а на есен всеки ще може да направи своя поправителен избор потвърждавайки за пореден път , че у нас всичко се извършва по-бавно и по-трудно , и много рядко от раз - особено пък хубавите неща в живота ни . Но пък изстраданото е още по-сладко , и се цени още повече - си мисля аз , така че спете спокойно , деца !



Тагове:   политика,


Гласувай:
0



1. morko - Същото се надявала и лисицата като ...
28.06.2013 11:36
Същото се надявала и лисицата като вървяла цял ден след козела и чакала да му паднат топките защото се клатели.Не може ,а и никъде по света половин процент от хората не определят дневния ред на хората.Така ,че поскачайте още малко -снощи гледах протеста ,бяха около 2-3 хиляди души барабар с децата ,полицаите ,журналистите и кучетата.Като им омръзне на софиянци да ги правите на маймуни с тия блокади ще ви изхвърлят те.Дано полицията ви опази
цитирай
2. rusev - ... искате - не искате , ще си ходите
28.06.2013 17:39
драги ми морко - естествено е , че имаш право на своята преценка на ситуацията , но при евентуална зимна вълна рискувате да ви изхвърли на бунището на историята - за което си е много отдавна време .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1338629
Постинги: 774
Коментари: 98
Гласове: 622
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930