Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2009 11:06 - С кръв сме я вземали - познайте как ли ще я дадем ...???
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 896 Коментари: 1 Гласове:
0



                   Развоят на събитията от последните десетина дни показа категорично на всички ни поне две неща , а именно - никъде по света комуноидите не са печелили честно и по общи правила избори , и второ , няма нищо по неприятно и отвратително от процеса на изхвърлянето / изчегъркването / им от властта - предизборен период и т.н.
  Понеже в действителност и по природа те са зли , ограничени и завистливи дребнави хорица / дори и в тв клипа просто им личи по личицата и очичките , поне за мен !/ , "станали хора" благодарение на придобивките си от властта - .. върнете ми държавата - по Тодор Славков , нали говори достатъчно ? , нейната загуба и отиването им там , където им е било винаги мястото ги кара да озвереят съвсем .  Точно в тези моменти падат всички маски и гримове и лъсва истинската им същност на готови на всичко хора , "в името на народа , и за благото на народа " - да се скъсаш от смях , нали ?  Цялата съшита с бели конци "драма" около СДС - регистрацията в ЦИК от дуета Юруков-Радонов , задействането на проекта Яне Янев и други знайни и незнайни мишоци по всички нива потвърждава основното им разбиране за нещата от живота , изразено от мен в самото начало .  На местните избори 2007 имах още веднъж и личната възможност да видя тази реалност - лично кметът Мирев и кандидат за трети мандат кръжеше по нощите из Търговище , ръководейки плакатното червено тапетиране на града ни .  И това след двата му "много успешни" мандата - как ли пък не ! 
   Винаги съм си мислел , че в много отношения и като се изключат някой уговорки , може би , Западът се е държал много наивно по отношение на нашите червени демони , забравяйки за точното определение " най-верният сателит на СССР " . Да не говорим за огромната мрежа от тайни и явни ченгета , агенти , резиденти и друга сволоч !!!   Така че е крайно време на фона на това , което става пред очите на цяла Европа за мерки и механизми , но прочистването е наложително , а и задължително ! Те знаят как , а и могат , убеден съм . За по-доброто Европейско бъдеще на всички ни , а и на тях самите !



Гласувай:
0



1. merkator - Ок...
11.05.2009 11:28
...но ЕС демонстрира абсолютен пас, относно "червената" чума тровеща вече над 50-тина години Родината! Нещо повече, аз оставам с впечатление, че в Брюксел тройната коалиция е идеален вариянт за тях!? Пасивността на ЕС, от която страда обикновения българин е отчайваща!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1335784
Постинги: 774
Коментари: 98
Гласове: 622
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930