Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2020 15:41 - За ГЕРБ в града ни финално - Искрено и лично ! част 3 .
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 530 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

     И така , моята теза е ясна - хората ,  активно участвали в разбиването на СДС в Търговище ,  работейки задкулисно с Мирев & БСП & ДПС & ( ДС )  статуквото ни местно (  като сем. Маневи ! и няколко други лица , легендирани уж като демократи през онези  години )  , и днес са лицата ,  представляващи Герб в региона ни  . 
  И понеже ще опиша след време много детайлно и поименно събитията около този умишлен погром върху СДС през периода от края на 1999 г.  -  до края на 2001 г. , сега само го маркирам , за да не се пък  почувстват обидени и неспоменати  неколцината подлеци , с определено също така  заслуги за този процес , тогава   . . .

    А иначе достлука на Герб с Мирев лъсна кристално ясно за всички през лятото на 2014 г , когато Конфликта му на интереси ( по моят Сигнал до КПУКИ срещу него ) бе потвърден от ВАС , и ОИК ( в която Герб  бе с мнозинство ,  напълно  достатъчна за тази цел ) трябваше да гласува Решението  , с което просто  предсрочно прекратява  четвъртият пореден  мандат на Мирев до тогава  , което водеше до частични избори само за кмет на Общината ни през есента на тази същата  2014 г. !  

   Разбира се , че това не се случи - в ОИК едната  част от представителите на Герб не взеха участие в самото гласуване ! , някои - като адв. Солаков , гласуваха  директно в подкрепа на  Мирев , и по този начин  за пореден път  Той отново бе спасен . .  .  Конграчулейшънс !

   Няма какво друго да се очаква да се случи , при положение , че ръководните лица и тогава , и сега , са в тясна връзка с БСП -  те просто са си от семейства на  комунисти  . . .

   Тук е моментът сега  да отбележа възхода на Дарин Димитров , дотогава  резерва на местният политически хоризонт през  2009 г , появявайки се като  общински съветник , влизащ  на мястото на Лили Боянова , която пък  стана първият депутат на Герб на Парламентарните избори  по-рано през годината  . . . 

За разлика от Венка Стоянова -  която  беше назначение на СДС още през 1997 г , но  успя да запази тази своя ръководна позиция през няколкото  управления като удобна на всички , минавайки дори и през ДПС в това време , разбира се ! , Димитров през онези години си правеше своята кариера на лекар - гинеколог , и като секретар на БЛС в града ни  , в екип с неговият несменяем по това време председател ,  в лицето на д-р  Добрин Папуров . . .  

   Те си имат своята голяма  близост още  от онези години , като не е лошо да си припомним и  факта , че д-р Росица Димитрова ( съпруга на Дарин Димитров ) ,  бе и дългогодишен зам. шеф на местната ни  РЗОК , и то точно  през годините , за които се уставиха в последствие тежките  злоупотреби  от нея от страна на Председателя на БЛС тогава  , за които той в последствие  получи и една от първите - а  и най-тежки Присъди в страната ни  , потвърдени и от  Върховната  съдебна инстанция  . . .

   Използвайки по най-лесния начин и неговата популярност като лекар , очевадно той бе най-удобният вариант да бъде представен за някаква алтернатива на Мирев , въпреки , че Истината е много различна   - на практика Дарин Димитров просто е  неговото договорено продължение като кмет , след като дори бе за кратко и депутат , преди това . 

   На всичко отгоре , без да има грам притеснение , Той продължава да бъде може би единственият в страната ни кмет & гинеколог - " 2 & 1 " на Областен град  , работещ активно по Договор с НЗОК , което при неговата нова заплата от около 3 , 700 лева ! , за мен си е една пълна срамота !  

   Факт е , че той Никога до сега  нито веднъж нито  спомена , нито пък се  докосна дори до една от дузината гигантски Схеми , Заменки , и една дузина скандални Решения през мандатите на Мирев преди време  , с които беше на практика ощетена и ограбена атрактивната ни общинска собственост - т.е. , всички ние , гражданите  на тази Общината  . . .

   За " ОФ " формулата управленска местна , аз  пиша или  говоря в предаването си " Думи от упор "  непрекъснато в последните години - тя си продължава напълно  да функционира  и до ден днешен , разбира се . 

Легитимирането на голямата измама с терена на бившият ни Битак -  купен от Хамди Илиязов само и единствено да бъде ползван като паркинг за платено паркиране , неговото удостояване като Почетен гражданин по-късно  , Програмата Топъл обяд за 3 , 300 000 лева общ обем , продажбата на общинската земя в Търновца , и т.н. и т.н. няколко дузини Решения , сега аз няма да влизам в детайли , разбира се . . .

  Факт е , че Герб събра в себе си пасажи от бивши местни активисти на СДС , НДСВ , НПСД , и на кого ли още не  , а като типичен властови проект и управленска пирамида ( начело на която стои Б.Б. )  , през него реализират и своите проекти и практичните ни ком/соц активисти - били поне до скоро такива все още , разбира се  . 

  На практика , на мен все повече тази партия започва да ми прилича на бившата ни партия - държава преди 1989 г , т.е. ,  БКП ! 

  Но знаем чудесно от историята , че и след най-големият възход , следва разпад !


     КУРАЖ И СВЕТЛИНА ! 

  




Тагове:   политика,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1337643
Постинги: 774
Коментари: 98
Гласове: 622
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930