Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2019 06:58 - Време за отчети . . . - част 3 .
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 850 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
       Първият брой на общинският в-к " Знаме " просто нямаше как да не бъде включен в продължаващото налагането на оспорваната и много  манипулативна теза , че сме преживели някакви си  супер успешни три  кметски години на д-р Димитров & " ОФ " формата местен управленски  . . .

      Винаги ми е било много странно да наблюдавам , как до вчерашни  апологети на екс кмета д-р Мирев в местните ни медии -  като например сегашният управител  на този вестник г-жа Деяна Вълчева  ( според мен с ясни  леви  убеждения ,   която бе и част от екипа на  бившата  управителка Ива Парашкевова , брутално докарала това изданието до фалит преди три години , и не понесла своята законова отговорност за това  !  ) , веднага " сменят палачинката " , и започват толкова  ударно да венцехвалят новият кмет , че чак се забравят , казано честно  !  

   Твърдя отговорно - след Местните избори в края на 2011 г. , в-к " Знаме " е стерилна Медиина платформа , където НЯМА МЯСТО за критични теми и публикации , касаещи местното ни управление - както преди към Мирев , по същият начин сега и към Дарин Димитров !  

    Налице е пълен слугинаж към временно силните на деня , което е една абсолютна медиина манипулация , продължаваща зорлем да ги  налага на всички в Общината   ! 

   Логично идва и  предложението ми -  да бъде променено името на този вестник   , този път вече във в-к   " Знаме на кмета в момента  " ! 

Точно и ясно , за да е ясно на всички местни жители  тази поредна и пълна  наша местна СРАМОТА  ! 

   И понеже всеки може за пореден път да се запознае със стократно повторените успехи в това интервю с д-р Дарин Димитров , аз ще маркирам на едро категоричните му НЕУСПЕХИ ,  които със сигурност  ще останат за търсене на ефективни решения не от него , а от новият кмет и управа , след Местните избори , които ще се проведат през  есента на 2019 г.   . . . 

  И така , повече от ясно е , че злополучният опит да бъде изграден мегаломански за мащаба на града ни Хирургически блок преди повече от 30 години на края на Соца  , ( и загробил поредните  няколко народни милиона лева ! ) ,  ще продължи да хвърля тежката си сянка и за напред върху бъдещето на града ни  .
 
   Със станалата вече емблема на безвремието в града ни в едни   по- демократични времена след 2000 година  страда -  а сега само един празен  терен от 4 дка !  , на мястото на бившата ни Механа , също не виждам как ще се раздвижи нещо  в тези последни  8 месеца от мандата ИМ  . . .  Там принципа  е много стар , но доста  верен - " Няма да я ям , но няма и да я дам " , особено , когато кметът ни е близък приятел , май ?!?

   По същият начин ми се струва , че е много дълбоко замразен като строетелен обект сградата на бившата ОББ , на самият пъп на града - първоначалните намерения за нея , че  откриването и  като един модерен търговски център от  типа  МОЛ , ще може да съвпадне с откриването на обновеният площад в края на 2014 г. , отидоха също така на кино от " 6 до 5 "   , както се казва  . . .  
  Явно решението , както  и  развитието им  под някаква форма на тези 3 вече  кофти емблеми на града ни в този настоящ момент , ще се реши в бъдеще време .
  В близко бъдеще , обаче ! 

   И въпреки ,  че до публичен отчет за третата година от мандата си като кмет  д-р Дарин  Димитров все още не го е докарал , нещо подобно вече  разбрахме , че той е направил , при участието си   на 29 - тия рожден ден на ДПС в Търговище  . . .

  На проведената задушевна и празнична вечер в комплекс Блу меджик & Избата на 04.01.21019 г. , като личен и много  скъп гост на Хамди Илиязов - т.нар. " Почетен гражданин "  на Търговище по неговото лично  предложение и Докладна записка !!!  , той е направил специално приветствие пред този мил  формат  . 

  И въпреки , че странно за мен все още официално д-р Дарин Димитров казва , че не е сигурен , както и не е решил дали ще бъде кандидат кмета  от ГЕРБ за втори негов кметски  мандат , то желанието му за това става все по - трудно да бъде прикрито , казано честно .

  Особено като общ кандидат с ДПС  , или поне  категорично подкрепен от тях , не виждам какво все още нещо да  го притеснява .  
  Освен обаждането на Цветан Цветанов , май . . .

  За останалите апокалиптични местни " пейзажи " , по чудо останали настрани от Пълното обновяване на града през изминалите вече повече от три години , ще се постарая да напиша в следваща публикация . 

  За сега е това - КУРАЖ И СВЕТЛИНА !


Тагове:   политика,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1323621
Постинги: 770
Коментари: 98
Гласове: 615
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031