Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2015 16:47 - ... ошумуляване , епизод 3 , "закопаване" на града ни - епизод пореден/последен !
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 2113 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В потвърждение на оценката ми относно намерението на Мирев да бъде кандидата на БСП/к/ за пети мандат на есен , бяха обявените от столетницата и  официално вече 8 /осем/ предложени имена , сред които ще бъде избран техния кандидат . Естествено той отново е в центъра , обграден от  "преторианската" си гвардия , готова във всеки един момент да се оттегли в негова полза . Имената на тези хора , доволно свързани , както и пряко зависими от него и в момента , като : Галин Дачев и Диян Дечев , довчерашния депутат Такоров , част от бизнес–лобито им ,  като управителят на "Агродимекс" ООД Емил Александров и Славчо Славчев , управител на кланицата в Здравец , съветника Загоров като по-млад  , както и пенсиониралият се като ръководител на звеното на ДАНС в града ни  Диян Цонев / получил веднага от Мирев длъжността директор на дирекция в общината ни ! / , говорят категорично , че създават необходимия му фон , на които ТОЙ да изпъкне още по - категорично ... Самият факт , че те залагат твърдо и до последно на него означава , че "здрави" сили и разум при тях вътре явно няма , като при това  абсолютно заслужено ! цялата тази котерия на есен ще излезе в дълга почивка и от местната ни управа , получавайки своя здрав Червен картон от търговищките избиратели .
  Да погледнем сега нещата и при Герб в града ни , по-набързо , защото при тях просто нищо не се случва , освен някой дребни местни вътрешни интрижки . Просто там се седи , губи се ценното политическо време , и се чака нареждането от "горе" , нулева местна инициатива , и това е . Много показателен е факта , че обявените вече при тях две имена за кандидат / кметове от Герб - на Светлин Бонев като Обл.управител , както  и на депутата им  Дарин Димитров ,  не успяха да възпроизведат и грам политически ентусиазъм или интерес сред обществото ни - а все пак Герб се води основната управляваща партия в това  коалиционно управление , нали ? Явно ще се получи ситуацията от изборите през 2011 г. , когато те издигнаха за кандидат / кмет  абсолютно неизвестния тогава Иван Неделчев , провалил се , оставайки трети ! и  извън балотажа , а по-късно напуснал също толкова бързо местната ни  политиката , колкото и бе "вкаран" в нея , може би и на майтап ...  Да не говорим пък за едно кадрово решение на премиера Борисов от предишната седмица , изненадало неприятно , както и втрещило допълнително  избирателите ни , наблюдаващи от близо местната ни политика . Става въпрос за назначения от Министерски съвет  за нов консул в Шанхай Димитър Абаджиев , родом от Омуртаг  , бивш депутат за региона ни  в мандата 1997-2001 година , оставил "незабравими" следи в нас , на практика и унищожил  СДС в областта ни тогава . След това извървял един толкова "странен" път в неговата кариера  , както и предал кого ли не , като той  го доведе  до почетното определение :  "политически номад " № 1 в страната ни .  За втори път сега  , и след като бе и представител на България за газовият  проект "Набуко" във Виена , Бойко Борисов го "награждава" с висок пост отново , може би и за една  своеобразна награда за Абаджиев , като водач с 42 !!! срещи в КТБ с банкера Цветан Василев , както стана ясно на всички ни от публикуваните наскоро интересни дневници ... Подобни назначения говорят категорично за странни обвързаности , като категорично водят до нова загуба на доверие , като за някаква сериозна алтернатива в лицето на Герб в града ни просто не може да се говори .
  И на финала , искам още веднъж да акцентирам вниманието Ви върху  един , вече започнал да се развива процес , които за мен категорично ще има и своето политическо измерение на местно ниво . Става въпрос за странната , а според мен скрита  и незаконна "трансформация" на закупения само и единствено !  за паркинг / при  крещяш Конфликт на интереси ! на 19.11.2009 г. терен на бившия ни битак / от Хамди Илиязов , спрягания кандидат за кмет на ДПС ... Направил съм необходимите постъпки , изисквайки нужната ми информация от Мирев и Общината , като ще направя постъпки пред всички компетентни органи относно намерението ИМ там да се стартира някакъв си строеж на търговски комплекс , или Бог знае какво . Явно финала на четвъртия му  мандат , освен , че е  нелегитимен , ще завърши и зрелищно , а защо и не с арести от страна на  спец звената , борещи се с корупцията и зло употребите в страната ?   Вятъра на промените и в града ни чука на вратата  , КУРАЖ И СВЕТЛИНА на всички  !  



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1339812
Постинги: 775
Коментари: 98
Гласове: 623
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930