Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2011 17:23 - Кой е Дал , и кой е взел , но мачът става интересен , а Доган хваща пътя - колкото по-рано , толкова по добре ...
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 1400 Коментари: 1 Гласове:
7




                     Така бурно и вихрено започна новата 2011 година , че чак тръпки ме побиват как ли ще завърши - ясно е на всички , че залогът е огромен и от изборният резултат " 2 в 1 " в краят на октомври ще зависи всичко за години напред  в управлението на страната . И ето я "изненадата" на седмицата - декларацията тип заявка на Касим Дал и фронталната му "неофициална" атака срещу бащицата Доган .  Че моментът е избран неслучайно е ясно , както е повече от ясно , че набирането на куража е продължило достатъчно дълго и е добре подготвено и обезпечено - това е повече от сигурно !  Няма друга логика във внезапното проглеждане на реално вторият човек в ДПС ЕООД  , точно той не би посмял и "рискувал" по друг начин , просто му е дошло времето на "храбростта " .  Признания в стил ... заблуден от 25 години , наивник , идеалист и т.н. са толкова сълзливи , че чак няма как да са верни - това също е ясно на всички .  Че той няма как да бъде целият в бяло , след като яко консумира заедно с Доган през годините , особено в последните осем - периода 2001 - 2009 , също е чист факт .  Но така или иначе , той е човекът , които веднага получи подкрепата на миналите по-рано през отстраняването знакови лица като Осман Октай и останалите по места в" техните" региони . 
     Става интересно , въпреки че ответната реакция е повече от сигурна и ясна , но за щастие реалностите са много различни .  Доган е тотално компроментиран и води категорично всички класаций за най-мразеният политик в страната .  След  "самоубийството" на мъжката секретарка - как звучи само !!! Ахмед Емин прогледнаха и много други за т.нар. "явлението и най-успелият политик " , въобще за неговата истинска същност .  Оценките отвън също от години са категорично негативни , така че там играта е гейм овър категорично , но колкото по-рано , толкова по добре .  Но големият въпрос според мен е във времето след Доган да бъде приключен супер порочният модел на "затваряне" на цели региони и тотално монополизирането му от ДПС ЕООД .  Просто договорките от миналото да отидат на кино и останалите нормални български партий да работят с тези хора , а не да абдикират и за по-лесно да се договорят с лидерът им .  Защото тогава няма да има много голяма разлика от неговото име , ако се запази тоталният монопол върху този етно вот само и единствено на ДПС , дори и с някакви козметики и подобрени варианти .  Хората трябва да се ценят , развиват и реализират според техните качества и възможности , а не според техният етно произход - останалото е грешно и неработещо , а резултатите ги знаем .  Така че на промяната в ДПС - с две ръце , на всички останали конструктори и т.н. - Чао , еди кой си !?


Тагове:   ЦСКА,


Гласувай:
7




1. анонимен - Ало,др.господине Бойко
15.01.2011 18:00
Защо няма нито един барнат,разследван и по скоро осъден човек от шайката на Доган? Всички изчезнаха от хоризонта и се скриха в горите тилилейски. Защо бе Цвъ нама нито една показна акцийка срещу тях ? Само приказки и ала-бала. Както каза вожда шменти-капели.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1323720
Постинги: 770
Коментари: 98
Гласове: 615
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031