Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2010 21:55 - Шумкарин пак за власт се стяга - или новите серий на лудите на стадиона ...
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 689 Коментари: 0 Гласове:
1



   
       Няма спор , едва дочакал официалното откриване на новият политически сезон и Серж  сервира "новина" - първо вот , а догодина и предсрочен , ако може , пажалуйстя !
 Силно беше слънцето през август , успяхме да го оценим и ние на морето , началото на септември също помага за силното слънчасване на проваленият във всички планове бивш премиер. Както се казваше в една детска игра , бит -пребит и на кол забит , но това не е човек , а желязо , абе направо Комунист , и това си е !  Трябва да покаже мускули , че мърда и е още жив , зер така са му и поръчали чугунените глави още на Бузлуджа , комай .   Разбира се , че верните му другари от ДПС ООД са винаги насреща ,  сериозни партнери са те , няма шега .   Всички тези жалки опити съвпаднаха с големите мъки на родните национали , зер мила родна картинка .  Провалената на предните квалификаций комбина Мъри - Наско - Боби жалко катастрофира челно , единственото хубаво нещо е че първите двама изчезнаха в миналото , категорично да се стяга и третият убавец .  Разбра се от всички , че проблемите са много сериозни , но тези си могат толкова и това е , експериментът приключи както и на Серж управлението -форевър !
       Консултантът го почна от единият край съда , надявам се че това е само началото , мачът също отива към финала , все пак всяко начало си има и край , нали ?  Гоце се скъса да обикаля села и паланки , ясно е че си стяга проектът , има -няма повод той е навсякъде , а ако още някъде не е минал - очаквайте го скоро , явно е вече напът . 
     Така че , отпочинали и заредени от слънце и море , оптимистично навлизаме в златната есен , напук на всички черногледи другари и другарки .  Прогнозите са за нормално средно европейско време , а усилията - предимно нашите собствени . За да я  има и хубавата наша страна и родина - беше ми много приятно !



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1322323
Постинги: 769
Коментари: 98
Гласове: 614
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031