Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2010 10:15 - Една година по-късно - надеждата остава ...
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 613 Коментари: 0 Гласове:
1



      Тези дни се навършва една година от големият успех на ГЕРБ и бат Бойко на ПИ 2009 , и това е все пак повод за оценки отвсякъде и от всички .  Разбира се , воят от определени среди надминава всички очаквания , но и това е много разбираемо , а и дори показателно , че има и някаква промяна . Лично аз се опитвам да бъда обективен , а и безпристрастен , доколкото мога , давайки си сметка за много сложната и трудна ситуация не само в страната , а и в света . Излишно е да се повтарят нещата , виждат се и се знаят от всички , но както са казали древните китайци , уцелихме много интересни времена , за мене е за хубаво и аз съм доволен .
     Да , за мен наистина надеждите остават , считам , че въпреки всички грешки , гафове и слабости , има много сериозно движение в правилната посока като цяло за страната !
Няма какво да се заблуждаваме , времето на онези крадливи , дребни , алчни и злобни мушмороци с петолъчки в глави и по челца изтече , бавно и мъчително хванаха пътя към миналото - за щастие на всички свестни и нормални .  Все повече се отдалечаваме от времената на дирижиран хаос , престъпления , откровено разграбване  и развращаване на понятия като чест , морал , справедливост и право .  Винаги в моите оценки и представи тази червена котерия е олицетворявала злото и ненормалността във всичко - съжалявал съм тези нещастници , но поради факта че отлично знаят какво правят и причиняват , те прошка не заслужават . Да не говорим , че и никога не са я и поискали , което е нормално за пълни безродници , безверници и интернационалисти , абе въобще някаква измет ...
   Огромен е проблемът , наречен човешки фактор - свестните са много кът навсякъде , това ще отнеме и повече време .  Много дълго тук при нас свестните са ги смятали за луди , както перфектно го е забелязал още и Ботев .  Въпреки тези факти , все още се надявам , че започналата нормализация от центъра ще прихване и по места ,  просто живея в един такъв град , където совите не са това , което са !  Но трябва да бъдем търпеливи , ужасно упорити и настоичиви , полагайки усилия в правилната посока , пък ако е писано , може някога и да направим промяната и по места .
    Така че борбата продължава , пътят е труден и трънлив , но и успехът при тези анти условия е много по-ценен и сладък , така че си заслужава и най-важното - ИМА СМИСЪЛ от усилията на всички в тази посока !
                                                            КУРАЖ И СВЕТЛИНА !



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1323089
Постинги: 770
Коментари: 98
Гласове: 615
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031