Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2010 16:06 - Те ти кмете / булка - Спасовден ...
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 1005 Коментари: 2 Гласове:
2



       Вече е много ясно на всички ни близкото бъдеще на др.Първанов , все още настоящият ни президент около година и половина преди финала - категорично "продължава борбата до пълната победа на социализъма - пролетарий от всички страни - извинявайте ! " ...  И както и се закани в негов стил на премиера , все някога ще се срещнем на избори , и тогава ще видим "кой кум , кой сват и на булката брат " , както се казва .  Много важен елемент , дори основен ресурс в момента на БСП/к/  се явяват  техните кметове по места , дори и малко маскирани като "независими" , а всъщност са си и членове на висшият им съвет , набедени като техни вечни лица , емблеми и т.н.  Така че е много логично , когато за първи път компетентните органи и служби приключиха с чадърите над тези "знакови" лица , но на корупция и далавери - категорично знаещи се поместа от хората , много загриженият , но предимно за себе си и за тази котерия Първанов да нададе вой до небесата .  Репресия , натиск , какво ли още не - да , ама не , както се казва , другари !  Просто приключва комфорта по места , ще се връщат лентите назад в годините и така ще станат ясни "икономическите досиета" на прехода , но по места !!! , което ще потвърди категорично онова , което се знае и се говори , но ограничавано максимално от послушните и зависими сервилни местни медии и "журналисти" .  С особена сила това се отнася за т.нар. червени общини , там където за тези 20 години така и не се получи промяна в местните управи от 09.09.1944 години , вече повече от 65 години управляват ком/социалисти ...
     Няма как др.Първанов да си остави местните ятаци от т.нар.комитети , изградени и формирани през 2006 с една цел - мечтаният втори мандат . Но играта свършва , на раздяла се разплакаха , както се казва .  Така че след операциите в "бандитската" Варна , както е и известна отдавна в страната / освен че е и сравнително добро място за живеене , но с тези бутафорни имена в местният им съвет , голям процент арестанти !!! / , явно знаейки много добре какво са извършвали през годините "преход" , на много местни червени велможи им треперят мартинките , може би и спят много лошо ... Но това е положението , възмездие има винаги - рано или късно .
     Комунизмът си отива , / дори и по места ! / , спете спокойно , деца !



Гласувай:
2



1. анонимен - Девиза на комунистите- С кръв сме ...
13.05.2010 16:25
Девиза на комунистите- С кръв сме взели власта- с кръв ще я дадем! Няма отърване поне още 20 години от червените ескадрони... ако до тогава има и 1 жив българин пак ще е добре!
цитирай
2. анонимен - Комунистите, не "спечелиха".....властта им беше подарена!!!!
13.05.2010 17:07
Комунистите ,на 9.09.44-г.,капка кръв ,не се проляли!!!Есента на 1944-г.,те са наброявали около 3000 члена!!!Властта , им беше поднесена ,на тепсия!Благодарение на войските на СССР,и руското КГБ,чрез терор и репресии, успяха да сломят съпротивата на българския народ и наложиха комунистическа диктатура ,по Съветски образец!!!
След " дворцовия преврат", на 10.11.89г.,се смениха личноостите в управлението ,но се запазиха, някои от принципите на соц-икиномиката,като стимулираше олигархичната ориентация в управлението на страната, чрез срастването на властта ,с бизнеса, корупцията и руската мафия!
Основната цел ,беше преориентацията на страната от Европейския път на развитие-в сферата на руските, политико-икономически интереси ,на Балканите!
Създадоха се условия ,за саботиране в усвояването на Европейските, пред- присъединителни фондове и широкото навлизане на Западни водещи фирми и капитали, в българския фондов и стоков пазар!
Конспиративните и саботьорски методи и подходи,в икономиката и политиката на бившите комунисти, са неразделна част от техните действия и моралната им същност,като партия и политическа формация!
По същество,тя е вредна и опасна за българския народ и България, като страна участник в ЕС!!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1323327
Постинги: 770
Коментари: 98
Гласове: 615
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031