Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2009 19:25 - За 09.09. , Агента Гоце и петата колона на Москва ...
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 725 Коментари: 0 Гласове:
0



                     Е, просто няма как точно днес да не вляза в ритъм и в месеца , особено след тези "сухи " две седмици .  В началото искам да поднеса и моите съболезнования на близките на нелепо удавените в Охридското езеро - Бог да ги прости и Светла им памет !
         Но безспорно гвоздеят на програмата се оказва едно отиващо си в историята лице на прехода , а именно другарят Първанов .  За мен неслучайно и точно сега , използвайки срещата на премиера Борисов преди седмица с Путин в Полша дойде и директната и открита атака на агента , наречен президент все още .   Изживявайки се като велик енергиен специалист / то не бяха форуми по темата провалени , не бяха чудеса ! / , извади големият пръст и започна с оценките .  Премиерът неподготвен и без домашно и т.н. и т.н. , раздувки и глупости в негов стил до втръсване .   Слушам го , попрочитам му глупостите отгоре - отгоре и си мисля , споделяйки в момента с вас . Абе да не би да няма огледало в президентството , явно скоро той не се е поглеждал в него . Ами да се погледне , и да види един безкрайно омръзнал на всички ни образ , лице на безвъзвратно отминаващото за България време . Ще види един отсвирен отдавна от Европа и САЩ  президент , тук - таме поканван за протоколни прояви .  Един класически хамелеон , водещ Сталинградски битки срещу ДПС в Кърджали като върл националист , водещ митинги срещу НАТО и пишеш кървави писма с подкрепа за Милошевич . Изобщо за какво става въпрос тука ?  Ако тези селски тарикатлъци все още минават на нашите географски ширини , то в Европа - уви , сори !  Няма как този гъвкав гръбнак на Гоце да не бъде оценен подобаващо , нали ?  За хората му по моабетите на т.нар. червени олигарси / назначени от ДС бизнесмени ! /  ,  ловните му подвизи у нас и в чужбина какво да кажем , а ?   Срам и позор , естествено , или може би някаква слава ?  
   Крайно време е нещата да се назовават с истинските си имена , и лека - полека да си идват на местата . Да , точно  защото сме 09.09.2009 , трета година от нашето еврочленство е време за НОРМАЛИЗАЦИЯ - навсякъде и във всичко .  Време е !
  



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1338375
Постинги: 774
Коментари: 98
Гласове: 622
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930