Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2009 16:52 - "Кървавото" дерби Гамизов - Цветков и кривото българско медийно огледало ...
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 1417 Коментари: 2 Гласове:
0



                       Умишлено изчаках максимално дълго - все пак днес е вече ден трети от този много въодушевил ме и жесток медиен мач , разиграл се в последният Сеизмограф на Светла Петрова . Изчаках , но за голяма моя изненада не срещам дори и коментари по това събитие - все пак за мен г-н Гамизов просто размаза бившето ДС величие ченгето Цвятко Цветков . Гледката беше много красива , съвсем не се случва много често така директно и много вдъхновено един свободен , независим , информиран и умен млад човек да направи на пух и прах поредните опити за медийно замъгляване на този набеден червен вечен експерт , член на ВС на БСП/К/ , все пак !  Един от т.нар. кукловоди на прехода ни , опитващ се да ни учи отново и отново и да ни показва  " пътят , истината и живота .." , едва ли не . Все пак сме в страстната седмица , но точно от тази категория аз също категорично не желая да бъда поучавам , съветван и категорично манипулиран - просто те нямат моралното право на това , Бога ми !  В същото време едва ли не изтичат от всякъде , нагло и безпардонно се натрапват на всички ни . Точно олицетворявайки най-тъмното ни минало , упорито не желаейки да си останат там някъде , като бивши фактори незаобиколими , но все пак БИВШИ !!!  Това неотразяване е може би поредното доказателство , как бавно , мъчително ще се оттървем от тези стари , но опитващи се да се рециклират демони от миналото ни , разполагащи с големи тайни и явни ресурси и влияние в обществото ни .  Именно и заради това съм фен на достойното и мъжко поведение на Стефан Гамизов , дай Боже неговият пример да бъде заразителен и за много други - тогава наистина демоните ще останат и по-бързо в миналото ни , там където им е мястото много отдавна , всъщност !



Гласувай:
0



1. анонимен - И аз така...
15.04.2009 23:19
се питам къде изчезнаха коментарите? Или има информационно затъмнение за неудобните, както впрочем винаги е било преди "демокрацията". Няма коментари за Сеизмограф...нещо с става с посоката на вятъра ли?
цитирай
2. анонимен - интернето пространството се следи много от ДС
05.05.2009 15:36
Ще се очудите от мащабите с които наследниците на бившата ДС следят интернет пространството за да не се напише нещо гражданско и недай си Боже нещо лошо за управляващите.Веднага се намират едни плювалници, които започват толкова ожесточено да пишат , че на нормалният гражданин не му остава нищо друго освен да смени страницата.
А Гамизов е прероденият Левски.
Сайта на Гражданска Лига би накарало всеки гражданин да се гордее , че е българин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1338483
Постинги: 774
Коментари: 98
Гласове: 622
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930